& eşiğinde +: şarkıcı kışkırtıcı görüntülere istekli olanlar için Maruv çamaşır ipi yayınladı

bir röportajda Çirkin şarkıcı, şunları söyledi: “Her şey çok ani oldu. İlk başta, ben bir şey var, sonra pahalı markalı ürün görünmeye başladı vermedi. My Story – Külkedisi “. Aniden ona çöktü ün, ve müzik projesi ile ona geldi başarısı hakkında oldu.

Bu şarkıcı durdurmak için gitmiyor gibi görünüyor – Maruv Kendinizi her kız değil koymak sağlayacak bir çamaşır çizgi yayınlandı.

   eşiğinde +: şarkıcı kışkırtıcı görüntülere istekli olanlar için Maruv çamaşır ipi yayınladı

“Ben zaten utanç verici bölmek istiyorum!”- şarkıcının iç çamaşırı takipçileri cevap

Maruv taraftarların çok şey var, ama yaptığı çalışmalardan olumsuz tutuma sahip olanlar var. Şarkıcı lateks kışkırtıcı kıyafetler içinde hareket etmekte tanınır. Ancak Maruv eleştirisi durmuyor.

“Ta Barajı!!! Şimdi maruv iç çamaşırı deneyebilirsiniz. Black Şeytan Seti Ön sipariş verildi, “instagram abone oldu. Postasında hemen cevap verdi: “Evet, tamamen küçültülmüş olurdu!”” Her biri giymeyecek “,” Sunlot!”

Fakat onlar da iç çamaşırları sevenlerdi: “Zarif olarak!”” Bir kız olsaydım, sipariş ederdim “,” sadece ateş!”” Chic!”

İlginçtir ki, Ukraynalı şarkıcılığın ilk iç çamaşırı, programa geldiği Ivan Urgant’ı aldı. Son zamanlarda bir youtube kanalına itiraf etti: “Ben” akşam urgantiydeydim “ve Ivanlara bilimlere verdi. Kalp nasıl geçti?.

Belki de Maruv’nun hayatında, birçok sanatçı gibi, tamamen farklı, ama görüntüyü koruma uğruna buna göre davranması için.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Emine Yalçın

    Maruv, kışkırtıcı görüntülere ilgi duyanlar için çamaşır ipi yayınladığını söylemiş. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz? Kışkırtıcı görüntüler, şarkıcının müziğini etkileyecek mi? Sizce bu tür pazarlama stratejileri doğru mu?

    Yanıtla