5 şey yeni yıldan önce yapmak için zaman gerekir

Uzun zamandır beklenen tatil birçok aile bir gürültüsünden olacağı hangi araçlar yaklaşıyor: Eğer, markete git yazma misafirler bir listesini yazmaya gerek, her şey zahmetli ve çok hediyeler tercih edilmelidir!

Kaoslar arasında bazen, işlerin ne yapması gerektiğini bulmak zordur. Ama sana yardım edeceğiz!

5 şey yeni yıldan önce yapmak için zaman gerekir

Yeni yıldan önce vakit için gerekenler?

Borçları kapat

Her şeyin kötü olduğu söylenir, geçen yıl bırakılması gerekir. Yani bütün yıl olduğunu, yeni borç olmak eski veda değil. Bu sadece para için de geçerlidir, aynı zamanda çalışma – tüm “kuyrukları” uygulayın.

Hakaret affetmek

Uzun zamandır birileri affetmek istemek isterseniz – şimdi doğru zaman. Ve kimseyi kötülüğü tutmayın – evet, bu zor, ancak birisi tarafından rahatsız ve nefretle toz alma, her şeyden önce kendinize inin.

Temizlik yapmak

Bazen bu öğeyi daha sonra koyduk veya tatillerden sonra kaldırıyoruz. Tatillerden önce tatilleri temizlemek en iyisidir – bu yeni yılda yeni düşüncelerle güncellenen yeni yılda giriş yapmanıza yardımcı olacaktır.

Çöpten kurtulmak

Elbette, ihtiyacınız olmayan şeyleri biriktirdiniz. Dolapta, buzdolabında, banyoda sökme. Hepiniz kullanmazsanız, atmayın veya ihtiyaç duyduğunuz. Buna ek olarak, rahatlama hissediyorsunuz (psikolojik olarak olumlu), bu yüzden de iyi bir iş çıkarır.

Gol atmak

Biz yeni yıl için hedefleri bahsediyoruz. Küratlarla savaşma arzusunu ihmal etmeyin, bu tür bir eğlencenin sadece çocuklar için olduğuna inanma. Yeni yılda ne elde etmek istediğinizi düşünün ve bu düşüncenin tüm enerjisini yönlendirin.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Raif Doğan

    Yeni yıldan önce yapılacak beş şey için zaman gerekiyor, peki ya sizin için bu beş şey ne olmalı? Neler yapmayı planlıyorsunuz? Kendi yeni yıl hedeflerinizi nasıl belirliyorsunuz? İçinizdeki enerjiyi ve motivasyonu nasıl harekete geçiriyorsunuz? Yeni yıla hazırlanırken nelere dikkat ediyorsunuz? Fikirlerinizi paylaşır mısınız?

    Yanıtla