...

adıyla deme!: Film Yıldızı Şeytan ne zaman gibi Prada ada göre adlandırılır gelmez giyer

Ünlü aktris Anne Hathaway, “reddedildi” “Şeytan Prada Giyer” olarak bu filmlerin tanınır, “8 Oushen kız arkadaşlarının”. Bildiğimiz gibi, tüm insanların kendi özelliklerini, Ann var – hayır istisna.

aktris ada göre çağrıldığında gibi değil, daha doğrusu – bu onun çevresinden bir kişiye caizdir.

 adıyla deme!: Film Yıldızı  Şeytan ne zaman gibi Prada  ada göre adlandırılır gelmez giyer

adıyla bir oyuncu çağırabilir öğrenilen TV sunucusu

Anne Hathaway Jimmy Fallon için programa geldi ve aktris biyografi ilginç gerçekler değindiği. O adıyla adlandırmak onu çevreden sadece bir kişiyi tanır çıkıyor. Bu şanslı kim?

Annem – “Ben sadece bir kişi aramaları Ann duyuyorum. Ve neredeyse kuduz içinde, sadece bana çok kızgın olduğunu o anlarda bunu yapar! Başkalarının adına göre demenden Dolayısıyla, onlar kızgın ya da bana çığlık olduğunu bana öyle geliyor, “Ann söyledi.

onun örnekte, etkilenir emin nasıl psikolojik çapalar yapabilirsiniz.

Aktris ayrıca o 14 yaşında ilk kez o bir ticari filme yönelik belgeleri doldurmak için gerekli Ann, adını seçti itiraf. O gerçek ismini aramak zorunda olduğuna karar verdi ve aktris o rahatsızlık vardı her zaman o kadar çağrıldığında rağmen o zamandan beri o Anne Hathaway gibi tanıyordum.

Ona göre, tüm ad soyadına göre ya Onun Annie. Yerli çoğunlukla Annie onu aramış ve Meslektaşlar Bayan Eich.

“Lütfen beni ara Annie: Aktris soran herkese mesaj bıraktı. Tüm çağrı me Annie!”

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 2
  1. Tuncay Demirtaş

    Bu cümledeki anlamı anlamakta zorlanıyorum. “Şeytan ne zaman gibi Prada ada göre adlandırılır gelmez giyer?” cümlesi tam olarak ne anlatmak istiyor? Anlamını açıklar mısınız?

    Yanıtla
    1. Haluk

      Bu cümlede anlatılmak istenen şey, şeytanın bazı zamanlarda zarif ve lüks kıyafetler giyerek, çekici ve cazibeli bir görünüm sergilemesidir. “Şeytan ne zaman gibi Prada’ya göre adlandırılır, gelmez giyer?” cümlesi, şeytanın kötücül ve zalim yönünü gizlemek için çevresindekilere karşı iyi bir izlenim yaratmak için kılık değiştirdiğini ifade ediyor. Yani, şeytan genellikle kötü olanı temsil ederken, bazen masum ve kandırmaca bir yüz takınarak insanları aldatmaya çalışabilir.

      Yanıtla