...

Akşam Çanta Prenses Diana 1000.000 ruble için çekiçten ayrıldı

Açık artırmalardaki atmosfer her zaman yükseldi. Her teklif veren, önemli bir insanın herhangi bir şeyi edinmeyi umuyor, ancak “kazanan” her zaman bir. Gümüş kristallerle süslenmiş küçük çanta, Julien müzayedesinde gerçek bir heyecan düzenledi ve hepsi çünkü bir kez prenses Diana’ya aitti.

Akşam el çantası gerçek bir bahis savaşı düzenlenmiş! Kimin sahibi olmasını sağlayacağını öğrenelim.

Akşam Çanta Prenses Diana 1000.000 ruble için çekiçten ayrıldı

İçinde bir sürprizle akşam aksesuarı

Crystal’ın kukla çantası bir sürpriz tuttu … Princess Welskaya bir kez bir kez yazdı ve onu bir çanta içinde bıraktı.

“Sevgili Endzhela. Yardım edebileceğime sevindim. Yardım vesilesiyle açık artırma ve akşam yemeğinin başarıyla gerçekleşmesine izin verin, “Mektup, 3 Şubat 1997 tarihli Diana’nın elinden yazılmıştır.

Bir not yazdıktan sonra, sadaka için minyatür bir el çantasını teslim etti – Satışından alınan para, evsizlerin ihtiyaçları için tasarlandı. Küçük çanta (boyutları: 22.5 33,5 cm.) ABD’deki açık artırmayı 10.000 £ için terk ettim. Anonim kazandı.

Prenses Diana’nın hala bir stilin simgesi olmaya dikkat çekmesi dikkat çekicidir. Oğlunun eşi bile – Kate Middleton, isteyerek luke diana kopyala.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Janset Kılıç

    Bu yazıyı okuyan kişi adına bir soru sorsanız ve bu soruyu Türkçe olarak sınırlandırsam bile, verilen bilgilere dayanarak anlamlı bir soru ortaya çıkarmam mümkün değil. Çünkü akşam çantasının Prenses Diana tarafından 1000.000 ruble karşılığında çekiçten ayrıldığından bahsediyor ancak bu cümlenin içeriği yanlış ve inandırıcı değil. Lütfen daha doğru ve net bir bilgi vererek bir soru sormak isterseniz size yardımcı olabilirim.

    Yanıtla