...

Ana eğilimler 2021: bir şey seçiniz

Moda – döngüsel ve stil sabittir. Stilistler gözü kapalı moda uyar, ancak gitmek o şeyleri seçmek için öneriyoruz. Her iki birleştirebilirsiniz böylece Neyse, trendler 2021 oldukça, çeşitlidir!

Ana eğilimler 2021: bir şey seçiniz

eşyaları her moda tutkunları dolap içinde ne olması gerektiğini öğrenelim.

Deri şeyler

Deri şeyler – en moda trendleri 2021 biri. elbise gömlek, yağmurluk, takım elbise, tulum, vb: Ayrıca, deri şey olabilir. Tasarımcılar kadınlara büyük yeni öğeler hazırlanmış – hiçbiri kenara kalabilirler! Eğer deri şeylerin satın erteleme ise – o bir çift satın alma zamanı!

Lush kollu

cesaretle yerine klasik düz kovanların yemyeşil ile bluz tercih – yeni denemek için korkmayın. Tasarımcılar Mevsiminde sezon uzaklaştığını beri, silindir ve fenerler kollu bir bluz oluşturulması hayran gibi görünüyor. Bu arada, bu tür kollu bluz ile değil, aynı zamanda elbiseler sadece bulunabilir.

Oversiz

trendin hala, kız daha ince ve sofistike hale Evet, Oversyz,! hacimsel gömlek satın almak için çekinmeyin, kot, ceket. böylece “varil” benzer olması değil, birleştirmek – – Ama bir kural örneğin, bir yığın gömlek giymek eğer düz kot uygundur ve gerginlik üst, o zaman kot-jean giymek eğer veya muz.

Flared Jeans

Zaten moda korumalar sorunsuz skinnie gelen “çıktı” ve kot-kil seçti nasıl fark etmiş? Şimdi daha fazla kız onları seçer – kimse baypas kafa trendi 2021 istiyor. Ama bir arıtma var – kot düzgünce kemerli seçin gerekiyor ve olmayanlar hangi birkaç kişi uyacak.

Parlak kumaş

Sen çok zeki bir bluz almadığımızı? Doğru zamanı! Onlar sadece tatillerde onları giyebilir, dokular çalışmalarına her gün parlayan yürümek için gerekli değildir – örneğin, harika görünüyor, deri pantolon veya etek ile parlak bir bluz, ana şey görüntü kaba görünmüyor olmasıdır. Sen idare edecek!

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Ahmet Kaya

    Bu eğilimler listesini incelediğimde, hangi trendin sizin için en ilgi çekici olduğunu merak ediyorum. Sizce 2021’de ön plana çıkacak olan trend nedir? Yeni yılda denemek istediğiniz bir şey var mı? Beğendiğiniz trendleri paylaşabilirsiniz.

    Yanıtla