...

Anoreksi veya uyum?

Favori Nikita Krasnova, Spouse Nikita Presnyakova, Favori Anoreksiya’dan şüpheleniyor.

Bu reaksiyon, 23 yaşında bir kadın tarafından yayınlanan plajdaki plajdaki abonelerden arandı. Son zamanlarda 6 kg kaybettiğini bilerek, pek çok follovers idolitlerinin aşırı derecede ince ve acı verici bir şekilde kemik olduğunu düşündü.

Anoreksi veya uyum?

Yorumlardan: “Bu zaten kırılıyor. Fotoğrafta – Beş dakikalık distrofi olmadan, “” Bazı kemikler, güzellik nedir?”, “İyi misin? Çok sıska “” yemek yemelisin! Sen kötü daha “” ötesinde zaten kalça kemik var! Bir kişinin vücudunda olduğunda, o daha sulu “ve t görünüyor. NS.

Alena Böyle suçlamalar cevapsız bırakamazdı. O eşdeğer sağlıklı beden ve anoreksik göz önünde bulundurarak bazı nedenlerden dolayı, çevrimiçi eleştirmenleri parried. Ona göre, o kalça kemikleri herhangi ağırlığı tahsis edileceği şekilde bir vücut yapısına sahip.

O, diğer taraftarların desteklediği ona şekil hayran ve aynı hayal emin olduğunu.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. İbrahim Eren

    Anoreksi veya uyum sorunu yaşıyorsanız, yardım almak önemlidir. Kendinize ve sağlığınıza dikkat etmekten önce bir şeyleri değiştirebilmeniz için bir uzmana başvurmanız önemlidir. Sorununuz hakkında neden bu şekilde hissettiğinizi anlatabilir misiniz? Size yardımcı olacak sorun çözme becerileri ve tedavi seçenekleri sunabilirler. Unutmayın, herhangi bir sorunun üstesinden gelmenizde yardımcı olabilecek birçok insan ve kaynak mevcut.

    Yanıtla