...

Bayan Rusya 2020

Onursal başlığı “Bayan Rusya” yeni sahibi tespit edilmiştir. O 31 yaşındaki Daria Ivanov, Nizhny Novgorod resident oldu.

Bayan Rusya 2020

22-02 Ağustos 23 Ağustos gecesi, ülkenin en güzel ve başarılı kadınların Ulusal Yarışma Finali XXI Astoria Moskova Konser Salonu gerçekleşti. Yirmi iki anne ve Rusya Federasyonu’nun farklı bölgelerinden gelen bir iş kadını, içinde yer aldı, aynı zamanda.

hayırsever projelere katılım da büyük bir aile, kariyer birleştirmek ve bilmek nasıl zafer savaşmış güzel, parlak bayanlar için.

Güzel “Bayan” Daria İvanova Üç çocuk. Eğitim – Dış ekonomik aktivite için Uzmanı. Halen her şey fiziksel forma uyumlu gelişmesi amaçlanıyor Akıllı “Bodie Stor”, tarzında eğitim stüdyosu yönlendirir. hobiler arasında – boyama ve dans.

Daria en büyük kurban zaferi için ne getirmiş konusunda, bir kadın cevap verdi ailesi ile bu ayrılık. Bir hafta onlardan gitmek zorunda kaldı ve bu daha önce asla.

muhtemelen biraz naif, ama her çocuk ailesini seven olmak istiyorum: “İlk: Daria şimdi akvaryum balığı 3 arzularını yapma fırsatı verecek olursa, böyle olurdu. İkincisi: bu yüzden insanlar iyi değil kaybetmek inanç yapmak. Ve üçüncüsü … Ben demeyeceğim – aksi takdirde gerçek gelmeyecek!”

Etkinlikte, başka bir güzellik “Bayan Rusya 2020 – Zemin Topu” seçildi. Bu Chelyabinka Catherine Tsvetkova, dört çocuğun mutlu bir annesi. O prestijli MRS yarışmasında Rusya Federasyonu göndermek için Çin’e gidecek. Globe 2020. Bu arada onun şimdiki kazanan da Rus – Kemerovo Ksenia Krivko.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 2
  1. Aylin Yıldız

    Bu metnin okuyucusu adına bir soru sormak istiyorum: Bayan Rusya 2020 yarışmasına nasıl başvurabilirim? Katılım şartları ve başvuru tarihleri hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz? Teşekkür ederim.

    Yanıtla
    1. Tolga

      Bayan Rusya 2020 yarışmasına başvurmak istiyorsanız resmi internet sitesinden başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Başvuru için genellikle belirli bir yaş aralığı, boy ve kilo ölçülerine uygun olma gibi kriterler bulunmaktadır. Başvuru tarihleri her yıl değişebilmekle birlikte genellikle yılın başlarına denk gelmektedir. Detaylı bilgi için resmi internet sitesini takip etmeniz veya organizasyonun sosyal medya hesaplarını incelemeniz önerilir. Başvuru yapmadan önce tüm şartları detaylı bir şekilde incelemenizde fayda var. Umarım sorunuzun cevabını bulmuşsunuzdur, başarılar dilerim!

      Yanıtla