Bey, aşağılanmış ve boğularak: Paris Hilton onun eski erkek arkadaş zulüm hakkında anlattı

Laik diva o geçmiş ilişkilerinde çok acı itiraf ve cesaretle İnsanlar eski absuses röportajda denir. Paris Hilton, onun ortaklarının her çok fazla kendini izin verdiğini kaydetti ve bunu Dayanamadım.

Bey, aşağılanmış ve boğularak: Paris Hilton onun eski erkek arkadaş zulüm hakkında anlattı

she, okulda okurken, öğrencilerle okul personelinin kötü muamele tanık oldu – Hilton hepsi çocukluktan beri başladı inanıyor. bunun kötü muamele kabul edilemez değildi bu yüzden aktris, zorbalık norm olduğu duygu ile büyüdü.

“Ben, agresif yeterince ve sülfat oldu” aktris İnsanlar diyor

Amerikalı oyuncu onun olumsuz tecrübeleri hakkında konuşmak korkmuyor. Paris hatırlatır her yeni Sevgili iyi bir adam gibi geldi zaman, ama sadece görünüşte o. ilişki yeni bir seviyeye gittiğinde, erkek arkadaşlar kıskanç, onu kontrol etmeye başladı ve acımasız oldu.

“Ben aracı aşk bilmiyordum. kimse ihtiyacı koymak hangi şeylerle önemi. Ben, durgun beni yendi yeterli idi: Birkaç korkunç ilişkiyi atlattı. Kimse tahammül gerektiğini “Hilton paylaştı.

Şimdi Paris Hilton Carter Reem ile bir ilişkide mutlu. Belki bir ortak ile şanslı bu sefer oldu?

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Leyla Özkan

    Bu metin, okuyucusunun yerine soru sormak için kullanılan bir metindir. Metinde Paris Hilton’un eski erkek arkadaşının zulmü hakkında bahsediliyor. Okuyucu olarak, şu soruyu sormak isteyebilirsiniz: Paris Hilton, bu acı verici deneyiminden sonra ne gibi önlemler almış veya bu konuda ne gibi farkındalık çalışmalarına katılmıştır?

    Yanıtla