...

bir depolama alanında görünmek zorunda değilsiniz!: Chromchenko evde nasıl giyineceğini söyledi

Evelina Khromchenko kendini bir moda uzmanı çağırıyor. Program “Şık cümle” bakmak olanlar emin kendi yetki yapabilir – öyle görünüyor ki, Evelina her konuda bilir ve hatta daha! Ana karakterler moda değil, kaybetmek bireyselliğe olmaya yardımcı olur.

“Moda cümle” nin yeni sürümde evde elbise ve Evelyna, tabii ki, bu konudaki fikirlerini ifade etme hakkında konuştu.

 bir depolama alanında görünmek zorunda değilsiniz!: Chromchenko evde nasıl giyineceğini söyledi

“Sen sadece iş için elbise,” uzman moda uzmanı seyirci açıkladı

lider programı “Moda cümle” insanlar sadece iş ya da başka kamu yere giymiş, hatalı gel inanmaktadır. O evde yapılması gereken!

Yani Chromchenko söylediği en: “Ev de uzay, sahne. Ve bu temizlenmelidir ev ve venty içinde hariç, hala iyi bakmak zorunda. Sen dolgudan led bir kişiye benzer olmamalı!”

gösteri ev giyim birkaç setleri vardı. Evelyn, şimdi trendde bir pijama tarzı olduğunu fark etti, ancak, liderlere göre, insanlarla yapılan toplantının ima edildiği ışıkta bu tür kıyafetlerle dışarı çıktığını fark etti, imkansızdır.

Buna ek olarak, halka açık bir yerde, pijama partisi var düşünmüyorsanız, topuklar bir kadını görünmesi daha iyidir (daha sonra terlik izin verilir).

Onun kız ve kadınlara dinle? Evelina, belki bir moda uzmanı, ama her şeyden önce, bir kadın onun rahatlığı düşünmek gerekir ve o aşınma topuklu ayakkabılara istemezse – bu onun hakkıdır.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Tarkan Yıldız

    Chromchenko’nun evde nasıl giyindiğini öğrenmek ilginç olabilir. Depolama alanında görünme zorunluluğu olmayabilir, ancak evdeki giyim tarzı hakkında farklı önerileri olabilir mi? Evde nasıl rahat ve stil sahibi bir şekilde giyinebiliriz?

    Yanıtla