Bir garip durum: Vera Brejnev bir etek olmadan Verona garip bir çekim için eleştirildi

Güzellik şarkıcı Vera Brejnev resimlerini görüntüleme ile durduruldu ve garip bir durum var. O Verona Caddesi’nde yapılan I resminin sosyal ağlarda onun profilinde yayınladı.

Fotoğraflar profesyonel fotoğrafçılar yaptılar. 37 yaşındaki inanç pozlar bir resmi Gevşek saçlı siyah çorap etek ve ve organları olmadan. Çok baharatlı görüntü parlak çekici makyaj ile tamamlanmaktadır. yatak odasında veya banyoda uygulansaydı Böyle bir enstantane, Vera çok formda olduğu için pek sürpriz fanlar olurdu ve bazı “özgürlük” gelemez. Ancak, herkes maiyeti mahçup. dibinde Şarkıcı pozlar kültürel ve tarihi değerini temsil eden Verona heykeller biri.

Bir garip durum: Vera Brejnev bir etek olmadan Verona garip bir çekim için eleştirildi

şarkıcı ve kendini dizlerinin üzerine ellerini katlama ve başını eğerek, antik bir poz almaya çalıştı. Ama genel izlenim, fanlar, çıplak biliyormuş gibi, karartıcı veya ünlü mono Liza veya başka başyapıt yakın bir mayo göre.

abonelerin başka bir grup açıklığa kavuşturmak için stil ikonu sorulan olarak doğanın bir seçim gibi değil yapanları açıklamak için zaman yoktu, şarkıcı sandalet altında siyah tayt üzerine koymak Neden, Sonuçta, saçma görünüyor. Ben “bir fotoğraf çekimi için özel olarak seçildi Stil” açıklayan, bu inanç için cevap.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Cihan Erdoğan

    Bu durum herkes için garip olabilir. Vera Brejnev’in Verona’daki garip çekimiyle ilgili eleştirilere rağmen, eteksiz bir şekilde nasıl bu kadar ilgi çekici olduğunu düşünüyor musunuz? Birçok kişi bu olay hakkında ne düşünüyor ve sizin görüşünüz nedir?

    Yanıtla