Biz ortakları nasıl seçerim: Bilim adamları romantik ilişkiler ana sırrı ortaya

Sıklıkla İnsanlar eski ortakları ile benzerlikler var ortaklarla ilişkiler girer. Toronto Üniversitesi’ne buldum bilim adamlarının bir açıklama (Kanada). 159 erkek ve 173 kadın deneyde yer aldı. Her biri olduğunu ortakları gibi temel özellikleri aramak istendi.

Deney neredeyse 10 yıl önce başladı. Bunca zaman boyunca araştırmacılar, konuların kişisel hayatı tarafından izlendiler.

Biz ortakları nasıl seçerim: Bilim adamları romantik ilişkiler ana sırrı ortaya

Davaların% 97’sinde insanların dışarıdan veya psikolojik özelliklere sahip yeni ortakları seçtiği ortaya çıktı eski ortaklarına çok benziyorlardı. İnsanların birkaç kez “aynı komisyona” adım atabileceğidir.

Ve hatta geçmiş ilişkileri olumsuz deneyim İdeal ikinci yarı onun için ne olması gerektiği fikrini değiştirmek için bir kişiyi zorlayamaz.

Bu sunum, bilim insanlarına göre, çocukluk çağında gelişir ve bu sürece kayda değer bir katkı katkıda bulunur. Yaşlı babaların kızları genellikle kendilerinden çok daha yaşlı ortakları seçer ve ırklararası evlilikte doğan çocuklar sıklıkla, zıt cinsten bir ebeveyni olan yarışın ortaklarını seçer.

Ek olarak, tek özellik herkes için açıklanır – İnsanlar zeka kendi seviyesine uygun olarak romantik ilişkiler için bir eş seçme deneyin.

Sen gibi tersi ince veya mengeneye önünde kadınların tam güzellik, moda, stil, tüylü önünde kel erkeklerin faydaları, yönelimleri hakkında konuşmak senin olduğu kadar konuşabilirsiniz. Her birimiz hala eski gibi görünecek birisini seçecek. Ve sadece bu yüzden çalışır.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 3
  1. Umutcan

    çıkarmışlar, peki iş ortakları için de böyle bir formül var mı? Nasıl karar vermeliyiz ki işimizi büyütmek ve başarıya ulaşmak için doğru ortakları seçelim? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

    Yanıtla
    1. Kaan

      Evet, iş ortakları seçerken dikkat etmemiz gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle ortaklık yapmayı düşündüğümüz kişinin iş ahlakına ve değerlerine önem vermeliyiz. İş ortağının vizyonu ve hedefleriyle uyumlu olması da önemlidir. Ayrıca ortaklık yapacağımız kişinin deneyim ve yeteneklerini de göz önünde bulundurmalıyız.

      İş ortağını seçerken güvenilir, dürüst ve işbirliğine açık biri olmasına dikkat etmeliyiz. Ayrıca karşılıklı beklentileri net bir şekilde belirlemeli ve ortaklık anlaşmasını yazılı olarak yapmalıyız. Geçmişte iş yaptığı kişilerle iletişim kurarak referans almak da önemli bir adımdır.

      Son olarak, iş ortağını seçerken aceleci davranmamalı ve detaylı bir şekilde araştırma yapmalıyız. Çünkü yanlış bir ortak seçimi işimize zarar verebilir. Tecrübelerimden öğrendiğim en önemli şey ise iş ortağını seçerken duygusal kararlar yerine akılcı ve mantıklı bir şekilde hareket etmek gerektiğidir.

      Yanıtla
  2. Tuncay Demirtaş

    çıkardıktan sonra, nasıl güvendiğim biriyle iş ortaklığı kurabilirim?

    Yanıtla