...

Bona övünmek için cezalandırıldı

Model, bir yıldız “ev-2”, TV sunumu ve şimdi Blogger Victoria Bonu saldırganlara saldırdı: on gün içinde 2 kez soyuldu.

Bona övünmek için cezalandırıldı

Mayıs ayında, kızı ile birlikte kırk erkek güzellik diye daha önce 9 yıl yaşadığı güneşli Monaco, Misty Londra’dan döndü. Sizin lüks daireler, zengin iç, sevgili biblolar, deniz ve dağların muhteşem bir görünüm, Instadiva pitoresk mahalle hayranlarına gösterdi. Folloviers kızın buna elde ettiğini söyleyerek, sevdikleri kutlamakla birlikte sorulara, kendi evinden veya kiralanmış için, cevap vermedi.

Victoria net ortaya koydu ve onun blog, onların süslemeleri, lüks dairelerin fotoğraf çok gösterdi bavullar, Moskova’dan ona özel düzleme gönderilen şeylerle doldurulmuş. O yeni konut takdir onun sevinç ile yaptığı hayranlarıyla paylaştı önemsiz şeyler paylaştı.

Sonuç olarak, aşırı bagaj keskin şaka bir bon ile oynanan. Bir saldırganlar, görünüşe göre, sosyal ağların da sık misafir, Victoria, onu hızlı geçim dairenin konumunu hesaplamak başardık. Ve yıldız masmavi sahil boyunca seyahat ve taraftarların yaptığı hareketleri hakkında söylüyorum, onu rahat konut sol zamanda, bunlar onu birkaç kez ev ziyaret.

Soyguncuları teras ve pencereden içeri tırmandı ama tam olarak ne çaldığını, bir kadın henüz demiyor. o takı, dolap ve diğer şeylerin bir revizyon yapar iken, ona göre.

En önemlisi, Victoria basında onlar içinde bir hırsız düşmek bile nasıl olayla ilgili yazmış ve hatta onun konut fotoğraflarını yayınladı ve gerçeğini outraves.

“İnanıyorum resimlerini verdiği insanlar – hırsızlar tırmanmaya ve beni çıkmak gibi, Fransız basınına Bunu yapmak için doğru yoktu”.

sakin ve yarayı sarmak için, soygun kurbanı Yunanistan’da Mikonos Adası’na arkadaşlarıyla gitti.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Onur Yalçın

    Bu metni okuyan siz adına bir soru sormak istiyorum: Bona’nın neden övünmek için cezalandırıldığını öğrenebilir miyim?

    Yanıtla