...

Britney Spears Baba kızının demans olduğunu söyledi

Britney Spears’ın yeni detayları bilinen, vasiyet talep ediyor. bunlardan istenilen özgürlük elde etmek olası değildir, çünkü 2021 yılında, 39 yaşındaki pop şarkıcısı o hiçbir vesayet vardı yargıç söyledi, ama şimdi Jamie yeni gerçekleri sağlanan.

Britney Spears Baba kızının demans olduğunu söyledi

bunama şarkıcı uğrar mı?

Baba Britney kızı uzman tedaviyi gerektiren emindir. yeni filmi Britney Savaşı beklentisiyle: Fanlar, Nakit ve şarkıcı hayatında zor bir olayla ilgili conservatorship (bu arada, bir kaç gün içinde gösterilir), gazeteci ağları dağıldığını söyledi kızı üzücü tanısını göstermektedir Jamie gelen.

Gazeteci skeptically kızının Demans üzerinde Baba ifadesine atıfta – o bu sorunu dile daha önce hiç çünkü, en azından garip.

Hatırlama Jamie 2008 yılında kızı üzerinde vesayet aldığını ve şarkıcı ona bağımlı düştü. Britney Spears’ın hayranları bile ücretsiz Britney hareketi yarattı, şarkıcıyı vesayetin altından kurtarmayı ve nasıl yaşayacağına karar vermesini sağladı.

2021’de Pop Diva, Mahkeme’de, kendilerini babasının velayetinden kurtulma arzusuyla gerçekleştirdi. Son yıllarda, Jamie sadece kızının mali sorunları ve diğer işleri potansiyel Jody Montgomery açar – Assistant.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Fatih Kaya

    Britney Spears’ın babası, kızının demans hastalığı olduğunu söyledi. Acaba demans hastalığı nedir ve bu hastalık nasıl tedavi edilebilir?

    Yanıtla