...

Bu kadınlar şey yapmak stilisti istedi+. Sonuç onları hayal kırıklığına uğratmadı

kusurları ayarlamak için bir plastik cerrahın hizmetlerini kullanmak bile, sıfırlama ekstra kilogram tamamen kozmetik bir yüzün şeklini değiştirmek veya – Bazen parlak dergileri ve kadın portalları yalnızca kendileri her şeyi tamir gerektiğini kadınları anlatmak gibi görünüyor.

Bu arada, her kadının kendi yolunu güzeldir – başkasının olmaya çalışmıyorum bazen sadece, içinizdeki güzelliği bulmalıyız. Bu seçimin kahraman onların en cazip biçimde imajlarını yenilemek ve “kendimizi” bulmak tam olarak istedi ama çok istediğini bilmiyordum.

Bu kadınlar  şey   yapmak stilisti istedi+. Sonuç onları hayal kırıklığına uğratmadı

stilistler ekibi tanınmaz olmak getirilmeden yeni boya ile çiçek, tırmanma ve sonrasında bayanlar meydan aldı ve yardımcı. Önemli olan, yetkin doğa verildi neyi imha!

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Cihan Erdoğan

    Bu stilistlerin yaptığı şey neydi ve kadınlar sonunda neyle hayal kırıklığına uğradılar?

    Yanıtla