...

Burlesque dansçısı Marilyn Monroe’nin ortaya çıkmasından dolayı ünlü oldu

Birçoğu, 1950’lerin seks sembolünün şehvetli imajını tekrarlamaya çalışıyor, ancak kolay değil. Sadece çok duygusallık, çocukça naivety ve aynı zamanda yetişkin bir kadının bilgeliği – Marilyn Monroe’nin sahip olduğu cehennem.

Burlesque dansçısı Marilyn Monroe'nin ortaya çıkmasından dolayı ünlü oldu

Aktris, çeşitli özellikleri kendi içinde birleştirdi ve erkek arkadaşlarına göre, bunu anlamak zordu.

Isabella Bliss İngiltere’de yaşıyor ve kabareden birine bir burlesk dansı yaşıyor. 34 yaşında bir kız aktris ikiz olarak düşünün. Sizce neye benziyorsun??

“Tanrı, Monroe döktü!”- Gençliğin Isabella’yı duydum

Tanıdık ve hatta yoldan geçenleri söylediğinde, gençliğinde fark edilen Marilyn Monroe kızı ile çarpıcı bir benzerlik: “Sadece Monroe döktü!”Kız onu başarılı kılan, hangi ünlü aktris ile bu benzerliğin yararlandı.

Isabella Bliss aktif harika Marilyn Monroe imajını ortaya koyan, tematik fotoğraf oturumlarına katılır. Buna ek olarak, şaşırtıcı benzerlik nedeniyle, kız onun kozmetik markasını teşvik.

Ama hayatında sorun vardır – bazen nedeniyle aktris ile benzerliği nedeniyle, kız muhtemelen sahte onu alarak, sosyal ağlar engellendi.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 2
  1. Ferit

    Ancak acaba Monroe’nin burlesk dansçı olarak ünlenmesi sadece tesadüf müydü? Yoksa bu durumu etkileyen başka faktörler var mıydı?

    Yanıtla
  2. Yasemin Koçak

    Marilyn Monroe’nun burlesk dansçısı olarak ünlenmesinin sebepleri nelerdir ve bu ortaya çıkışı nasıl gerçekleşmiştir?

    Yanıtla