...

Chatter ve toplumun rütbesi dönüştürebilir edebiliyoruz başka şeyler

Uzman görgü ve zerafet üzerinde – ki insanlar kaçınmak için deneyin çünkü Anna Bay, nedenlerini dile. o, açık dostu olarak görünüyor ama insanlar onu niye yüz – Bir kişi şaşkın edilebilir? Hadi bulalım.

Chatter ve toplumun rütbesi dönüştürebilir edebiliyoruz başka şeyler

ağız ve sohbet eden kötü koku

Daily Mail İngiliz baskısına göre, görgü uzman kişiler çevredeki özleyeceğim gerçeğine yol açabilir zararlı alışkanlıklar olduğunu açıkladı. Onlar sadece 5 vardır – her zaman istenilen konuk olacak ve başkalarının sizinle vakit geçirmek için mutlu olduklarını hissetmek istiyorsanız eradicate hatırlamak gerekiyor.

Hoş olmayan

Eğer bir Hollywood gülümseme yapacak değilseniz, en az ağız hijyeni korumak en unutmayın. Yemeklerden sonra dişlerinizi temizlemek, her altı ayda bir diş hekimine ve hep seninle nane şeker tutmak.

gevezelik

Tüm insanlar konuşmak seviyorum? Hayır ne önemi. Kalıcı sohbet lastikleri diğerleri ve söz varlığında önemli bir kelime bir izlenim yapmaya çalışıyorum kişi, bu emin görünüyor ki tiksindirir.

Bir kapı oyunu

İnsanlar sadece değişim yaparken etkileşime girebilir. Başkalarından sürekli alıyorsanız (hangi zaman veya borçta para olursa olsun), ve kendiniz kendiniz vermeye hazır değilseniz – büyük olasılıkla, insanlar sizinle iletişim kurmaya devam etmek istemeyeceklerdir.

Züppelik

Başka bir ciddi dezavantajı – gurur. Başkalarıyla soğuk bir şekilde altını çizdiyseniz, insanlara bakın – çevredeki tekrar teminat. İnsanların sıcaklığa ihtiyacı var, onların onay ve samimiyeti hissetmeleri önemlidir.

Vesseny

İletişim olan birçok insan çok temizlenir, kişisel ilişkilere tırmanır ve tavsiyede bulunun – bunu yapmak gerekli değildir. Tüm insanların farklı ve yanlış olabileceği gerçeğini al. Herkes gelişimi ve deneyimine dayanarak hareket eder.

Dilenci yerine, başkalarının görüşlerini dinlemeyi deneyin – bu kadar aptalca görünebilir, ancak nesnel bir şeylere bakmak için yardımcı olacaktır.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 2
  1. İsmail Tekin

    Bu metnin okuyucusu adına bir soru sormak istiyorum: Chatter ve toplumun rütbesi dönüştürebilirken başka hangi şeyler dönüştürülebilir?

    Yanıtla
    1. Oktay

      Chatter ve toplumun rütbesi dönüştürebilirken, teknolojik ilerlemeler, ekonomik koşullar, siyasi güç dengesi ve kültürel değerler gibi birçok şey dönüştürülebilir. Örneğin, teknolojik gelişmeler ile hayatımızın her alanında büyük değişiklikler yaşanabilir, ekonomik koşulların iyileştirilmesi veya kötüleşmesi toplumun yaşam standartlarını büyük ölçüde etkileyebilir. Aynı şekilde, siyasi güç dengesindeki değişiklikler toplumsal yapıyı derinden etkileyebilir ve kültürel değerler zamanla evrilebilir. Bu nedenle, birçok faktör toplumun dönüşümünde etkili olabilir.

      Yanıtla