Şekil renksiz kaşları içerir

Sıradışı Trend, Kadınlar Versace teklif etti. Tamamen ağartılmış kaşlar – Sonbahar-kış mevsiminin yeniliklerinin sunulduğu yeni bir reklam kampanyasının önemli bir detayı sunuldu.

Resimler Stephen Meizel. Onlarda renksiz kaşları ve lüks kürk mantolarında, Kaya Gerber göründü, Anok Yai, Bente Oorta. Kürk önlüklü görüntüleri modeller sıcak çorap koymak olduğunu ayakkabılar ile takviye edilmiş olması dikkat çekicidir.

Şekil renksiz kaşları içerir

Kaşları bir eğilim olarak aydınlatmak, zaman bridget Bardo’dan kaynaklanan, çok cesur bir adımdan çıkan – sadece saçları değil, kaşları da hayal kırıklığına uğratmak içindi.

Deney daha sonra başarısız ve hatta deli olarak kabul ve sadece 2010 yılında, stilistler alışılmadık ışık gölge açıklık, kaşları podyumda giyim yeni koleksiyonun gösterisinde modellerini yapmaya karar verildi.

Aslında bugün bu tür kaşlar tekrar moda olduğunu, acilen renk acele gerekli olduğu anlamına gelmez, stilistler uyarıyorlar Tüm uzak bu tür kaş gidecek.

Prosedür sarışınlar içinde yeniden boyamak için karar değer gidiş esmerler – karanlık kaşlar gerçek saç rengi üretecek. renksiz kaşlar bir soluk veya derinin pembemsi dokunuşla kadınlara gidecek – onlar açıklık kaşlarla görüntüler var kırılgan ve feminen olmak.

eğilime Ayrıca ödeme dikkat, bu durumda renksiz kaşlar keskinliğini yumuşatmak biraz yardımcı olacaktır, yüzün doğum özelliklerinden keskin ile kadınlar için tavsiye edilir.

düzeltmen onları boyamak ve tabakanın üstüne hafif pudra uygulamak – kaş parlatma önce, stilistler basit bir ev testi tutmak için tavsiye edilir. Eğer sonuç hoşlanıyorsanız, güvenle saçma ya saçma bakmak için korkmuyor blewbrows olabilir.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Ramazan Demirtaş

    Bu metnin okuyucusu adına bir soru sormak için buradayım: Şekil renksiz kaşları içerirken, doğal renkli kaşlara sahip olmak mümkün mü?

    Yanıtla