...

En çok çalışan kadınlarla Rus bölgeleri adında

Çoğu kadının çocuklarla oturduğu ve sadece ekonomik ilişkiler tarafından uğraştıkları zamanlar geçtik. Bugün, gittikçe daha fazla kadın çalışmayı ve kariyer merdiveni tırmanmayı tercih ediyor.

Rus bölgelerinin en çok hangi çalıştığını gösteren bir çalışma yapıldı.

En çok çalışan kadınlarla Rus bölgeleri adında

En çalışkan kadın – Çeçenya’da

Çeçenya’daki kadınların erkeklerden daha fazla çalışmayı sevdiği ortaya çıktı. raporunda da belirtildiği üzere, 2020 yılında, Çeçenistan’da kadınların çalışma günü 7 saat sürdü – bu 8 dakika daha uzun erkeklerde daha. Daha çok çalışkan kadınlar Sevastopol’de yaşıyor (7 saat 25 dakika çalışıyorlar).

Çalışma ayrıca kadınların banliyölerde (7 saat 24 dakika), Rostov bölgesinde çok fazla çalıştığını gösterdi (7 saat 23 dakika).

Tomsk bölgesindeki kadınlar erkeklerden daha uzun çalışmak için utanç verici değil (iş günü 8 saat 6 dakika sürer). Vladimir bölgesindeki kadınlar ayrıca (8 saat 2 dakika), kadınlar Kaliningrad gibi (8 saat 1 dakika).

Khanty-Mansiysk’te çalışkan kadınlar da yaşıyorlar (7 saat 58 dakika boyunca çalışıyorlar) ve Chukchi özerk çevrelerinde hala kadınlar var (7 saat 57 dakika çalışıyorlar).

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Kadir Yıldırım

    Bir makalede, Rusya’daki çalışan kadınların durumunu ve yaşadıkları zorlukları anlatıyorlar. Makalede, kadınların iş hayatında ne tür engellerle karşılaştıklarını öğrenmek isteyen okuyucuya yönelik bir soru sormak istiyorum: Rusya’da kadınlar iş hayatında ne tür sınırlamalarla karşılaşıyorlar ve bu sınırlamaları aşmak için ne gibi adımlar atılıyor?

    Yanıtla