...

En etkili bütçe yaşam ev hanımı

Çeşitli temizlik ürünlerinin reklamını yapıyoruz – kural olarak, suiyalımdılar. Neden temizlik maddesi lisans fonlarından yapılabilir ve işte daha kötü olmayacak?

En etkili bütçe yaşam ev hanımı

Lifehaki Rusya Evleri’ni not edin! Tartışmaya hazır, onlarla temizlik ürünleri için harcamaları unutacaksınız ürünler.

Günlük yaşamda bilimsel araçlar

Tuvaletteki hoş olmayan kokuyu ortadan kaldırmak için, onu hava spreyliğine püskürtmek gerekli değildir, döküntülere herhangi bir uçucu yağ eklemek için yeterlidir. Lavanta, turuncu ve diğerleri olabilir. Hangi kokudan daha fazla kokarın.

Birçoğu mutfakta hoş olmayan kokularla karşı karşıya. Onları ortadan kaldırmak için, bir kaşık dolusu sirke ile yavaş ateşe koyun, tam buharlaşmayı bekleyin. Ayrıca mutfakta limonuna yardımcı olabilir – suyu, ev aletlerinden parlamayı ve pasları mükemmel bir şekilde temizler.

En sık günlük yaşam sirke kullanımı kullanır. Gerçekten birçok zorlukla başa çıkmanıza yardımcı olur, örneğin, yıkama yüzeyleri için bir çözüm olabilir. Sirke bulaşık yıkama sıvısı ile karıştırılır ve yüzey silin.

Hostesler, başka bir faydalı LifEhak verir – havluları sirke ile suya yıkamadan önce, bu yüzden çok daha iyi gözaltına alınırlar ve tatsız bir koku (eğer öyleyse) kaybolur.

Aynalar – iç en önemli unsurlardan biri belki de. Pamuk disklerini silin, hidrojen peroksit ile nemlendirildi. Sonra kuru bezi silebilirsiniz.

Ketçapın sadece gıdalara değil eklediği ortaya çıktı! Gümüş için iyi olabilirler. Bunu yapmak için, gümüş eşyaları ketçaplı bir kaseye batırın ve 15 dakika bekletin. Bundan sonra, cihazları suyla durulayın (mantıksal, bunları bu biçimde bırakmazsınız)!) ve kuru silmek.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Adnan Arslan

    Bu metni okuyan kişinin adına bir soru sormak için Türkçe olarak, “Ev hanımı olarak en etkili bütçe yaşamını nasıl sağlayabiliriz?” diye sormak isterdim.

    Yanıtla