En ilginç olanların önünde: Amber sürüsü Johnny Depp’in sırrını bildirmek için tehdit ediyor

Avukatlar Johnny Depp ve Amber Sürüsü ciddidir – kariyerini yok edebilecek gerçekleri kullanmaya hazırlanıyorlar. Mahkemede duruşma, Virginia’da birkaç hafta içinde gerçekleşecek.

Böyle korkunç bir aktris’in eski eşini anlatmak istiyor?

En ilginç olanların önünde: Amber sürüsü Johnny Depp'in sırrını bildirmek için tehdit ediyor

Hoş olmayan suçlama, craped kariyeri

Görünüşe göre, önündeki en ilginç: Johnny Depp kariyerine tahrip eski eşinden tazminat almak istiyor. “Karayip Korsanları” yeni bir parçası yakında çıkacak bilinmektedir, ancak film yapımcıları yasal sökme nedeniyle filme edilecek aktör çağırmadı.

Amber Heard pes etmeyecek: o savuşturma daha tatsız suçlamanın karar. Angelina Jolie, Marion Coodyyar ve diğerleri: Avukatlar Amber Depp tüm o “Korsanlar” vuruldu kiminle çekimlerde meslektaşları, onu değiştirdiğini söyledi.

Her şey bitecek – henüz bilinmiyor. Depp, içeriden gelen bilgilerinize göre, eski eş için nefretle tozlanma, etkisinin kalıntılarını kullanmaya karar verdi. “Aquamena” oyunculuktan işten çıkarılmasını sağlamaya çalışıyor.

Ağda, hayran kalabalığını destekliyor, “Suçlu herhangi bir şeyde”. Amber Heard o aktris görevden talebiyle Warner Bros bakan “aquamen” 2 ve Depp taraftarların dilekçe katılmayı kabul doğruladı, ancak o bitmişti.

Nasıl gerçekten oldu? Mahkemede bunu anlamaya mümkün olacak? Zaman gösterecek.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Aslıhan Yalçın

    Okuyucunun adına bir soru sormak için 500 karakterden fazla olmayan kısa bir yorum yazıyorum: Johnny Depp’in sırrını bildirmek için Amber sürüsü onu tehdit ederek, bu durum en ilginç şeylerin başında geliyor. Bu tehdit nasıl sonuçlanacak ve Johnny Depp’in sırrı nedir?

    Yanıtla