...

ev boyama nedeniyle, bir kadın bütün yüzüne şişme vardı

Herkes salon içine bakmayı tercih, bazı kadınlar yalnız saç boyamak. Sherry Fazilet 41 yaşında, Kanada’da bir kuaför çalışır. Kadın o bağımsız saçlarını sağ gölge verebilir emindim – muhtemelen çıktı ama ne sonuçları ile ..

Çünkü alerjik reaksiyon Sherry şişmiş yüzü var ve o gözlerini açamadı. İşlerin kötü olduğunu fark eden kadın tıbbi bakım çağırdı.

ev boyama nedeniyle, bir kadın bütün yüzüne şişme vardı

kurtarmak için, ben tıraş etmek zorunda kaldı

sorun bulunmuyor o andan önce – Sherry yalnız saç rengini ömründe sadece 6 kez değişti. Olanlara kadar, sadece küçük bir kaşıntı hissetti ve çok önem vermedi.

Yakında cildi gizlemeye başladı ve sonra yüzü şişmiş.

3 gün sonra, güçlü ödem nedeniyle, Sherry sadece döküldükleri gibi gözlerini açamadı, bu yüzden doktorlara yardım için döndü.

Kanada çok korktu ve doktorlar kendileri durum tarafından şok oldu. Sherry Antihistamin Preparation’ı öngördüler. Bir kadının gazetecilere söylediği gibi, 4 hafta geri yüklemek için 4 hafta vardı, ek olarak, tıraş olmalıydım.

Sherry, alerjik bir reaksiyon için bir test yapmak için saç boyama öncesi tüm kadınları çağırır.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Derya Arslan

    Ev boyama işleminden sonra yüzünde şişlik oluşan bu kadın acaba neden böyle oldu? Bu genellikle yaşanan bir durum mu yoksa bir yan etki mi? Bu durumun ne kadar sürer ve ne yapması gerektiği konusunda bir tavsiye alabilir mi?

    Yanıtla