Eylül ayı için Kadın aysal güzellik takvimi – neyi ve ne zaman yapmak?

Krasnodar Astrolog Nadezhda Mazina tutarında Eylül ayı için Kadınlar için Eylem Planı dikkate ay takvimine özelliklerini alarak. Not deneyimli bahçıvanlar dikim ve hasat için Ay tavsiyelere uyun o. Nadezhda güzel bayanlar için güzellik prosedürleri altında Aysal günlerin özelliklerini uyarlamak için karar. ne Ve bu en.

Bir diş hekimine gidin, tedavi dişlerin, 24 Eylül ve 26 onları beyazlatma veya oral kavite Astrolog 1,3,511,19, önerir arındırılamıyor. Bugünlerde, umut göre, en iyi ve böyle işlemler için en güvenli olacaktır.

Eylül ayı için Kadın aysal güzellik takvimi - neyi ve ne zaman yapmak?

haircherac git ve Eylül ayının ilk yarısında daha iyi imajını değiştirmek. uzun saç sahipleri, bir uzman 13 Eylül 1 Eylül saç uçlarını kesmek için kuaföre gitmek için tavsiye ve zaman yoktu bile, en iyi dönemi 28 Eylül 30 Eylül tarihleri ​​arasında ise. Bu dönemlerde saç kesme iyi ve hızlı büyümesini sağlayacak.

27’ye 14 Eylül döneminde – kısa saç kesimi sahibiyseniz, o zaman uzman bir azalan aya açmak için uzman tavsiye.

Kalıcı bir sonuç verecektir Boyama, renk uzun süre sizi memnun edecek Boyama saç 1 Eylül-Eylül 13. Diğer günler, umut olarak kabul edilir, olabilirlik uzun saçlı üzerinde olacak son değil boya rengi düzensiz düşecek olması ve.

Careless Saç Prosedürleri, Örneğin, maskeler, yeniden canlandırılması için, 1.2, 4, 9, 17, 18, 19, 24, 29, 29 geçirmek için iyidir. etkisi daha somut olacak ve kesinlikle mutlu olacaktır

En elverişsiz için Gazz, prosedürler ve boyama Günleri – 2, 6, 15 Eylül ve 23. Bu günlerde saç ile herhangi manipülasyonlara itibaren çöplerin daha iyidir.

güzellik salonuna git , 29 Eylül vücut maliyetleri 4, 19, 20, 25, 29 prosedürlerini bırakarak İçin.

selülit gelen masaj Eğer 14 Eylül 27 ila yakmak eğer daha verimli olacak.

Daha fazla bilgi edinin  Bu uzun saçlı kadınlar çok kısa saç kesimlerini yasakladı ve kaybetmedi

Canlandırıcı vücut prosedürleri Astrolog 13 Eylül kadar ilk yarısında yapılması tavsiye.

iyi günleri için Manikür Astrolog 24-28 Eylül, 18, 17, 11, 9, 1 olarak adlandırılan. Pedikür Daha 1, 8, 9, 11, 24-26 Eylül yapmak.

Epilasyon Bu 14 Eylül sonrası bir azalan aya geçirmek için daha iyidir. kaş düzeltilmesi Uzman 20 Eylül’de beklemeye öneren. Ama 19 Eylül 17 ila kaş dokunmak tam olmamalı.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Rüzgar Yıldırım

    Eylül ayı için Kadın aysal güzellik takviminde hangi güzellik rutinlerini ve ne zaman yapmalıyım?

    Yanıtla