...

Genç ve komik: yıldız ilk yayın sırasında nasıl göründüğünü

ışığa ilk çıkış son derece heyecan verici bir olaydır. Yıldız, muhtemelen, yaklaşan çıkışında düşünmeye, yer bulamadık!

Genç ve komik: yıldız ilk yayın sırasında nasıl göründüğünü

Bu ünlü güzellikleri çok değişti. Let kırmızı halı üzerinde debut için tercih kıyafetler neler oldukları ve ne hatırlamak.

Jennifer Lopez: 1998/2016

Şimdi Jennifer Lopez en moda kadınlardan biridir. O frank kıyafetler giyebilir kolayca emindir ve – şekil verir. Ama bazen Jay Lo kendisi çok emin değildi ve kapalı giysiler vardı. Ve o kıvırcık saçları vardı. Zamanla, saçını değiştirdi ve daha sofistike bir görüntü aldı.

Kristina Aguilera: 1999/2016

Kristina Aguilera – Flaş Kız, Yangın Kız! O şimdi onun kıyafetler çekiyor, ama şafak kariyerinde kamuoyunu şok. Aguilera bir leopar baskı ile, platform üzerinde aşınma ayakkabılara giysi sevilen ve aynı zamanda parlak boyalı. Bugün, pop-diva kıyafetler de daha sakin ama parlak.

Lady Gaga: 2009/2016

Dünya Lady Gaga öğrendiğinde – herkes ona önlendi! Erkekler aşktan çıldırmaya başladı ve kadınlar onun gibi olmak istedim. Ancak, bir şey, tek şey değişmiş olası değildir – sanatçının tarzı. O uzun bir çekici bir stil geliştirmiş ve daha şık kıyafetler taşındı. Lady Gaga olağan yaşamda kaya ve rollee tarzını tercih.

Britney Spears: 1999/2016

Şaşırtıcı bir şekilde, ama Pop şarkıcısı Britney Spears tarzı çok fazla değişmedi. Yine büst vurgulamak kez 20 yıl sonra, hâlâ dürüst elbiseler ve hiçbir kapalı seviyor. Ancak, zaman içinde söz konusu görüntü sofistike hale geldi – şarkıcı doğal makyaj ve giyim boğuk sesleri seçer. Hiçbir çığlık renkler.

Megan Fox: 2004/2014

Megan Fox tanınmayacak kadar değişti bizim seçimi, stil kahramanlarından biridir. tabii ki, biz ödeme stilistler için haraç ve güzellik bakımı her türlü ihtiyaç, doğru görünüm yalnızca zamanla ona geldi ve – Gençliğinde, onun avantajlarını vurgulamak için bilmiyordum. Megan Fox artık zarif, şık kıyafetler tercih.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Janset Yılmaz

    Merak ediyorum. Onun doğal yeteneği ve karizması sahnede nasıl bir etki yaratıyor? İlk kez sahneye çıktığında nasıl hissetti? Yıldız, komedi dünyasında başarılı olmak için neler yapmış ve nasıl bir yol izlemiştir? Başarıların kadar zorluklarını da merak ediyorum. Acaba sahne performanslarından önce nasıl bir hazırlık süreci geçiriyor? İyi bir komedyen olarak sahne dışında nasıl bir kişidir? Umarım bu sorularıma cevap alabilirim. Teşekkürler!

    Yanıtla