...

hız yaşlanma bu 4 Ürünler

sağlık ve güzellik, ya da kötü alışkanlıkları düşkünlük ya – En sevdiğiniz yemek direnmek zordur, ancak seçim yapmak zorunda. olumsuz görünüm, aynı zamanda genel olarak sadece yansır yiyecek var.

hız yaşlanma bu 4 Ürünler

Bu listeden ürünleri kullanırsanız, beslenme değiştirmek – onlar yaşlanma sürecini hızlandırmak.

Şeker

Muhtemelen, defalarca duymuş şeker, zararlı olduğunu ama neden? Aşırı şeker kullanımı kollajeni yok eder – gençliğin ana proteini. Çay veya kahveye şeker eklemeniz bile, bunun yeterli olduğunu düşünmeyin. Bu bileşen ayrıca pişirme, soslar ve diğer ürünler de vardır.

Tuz

“Aşırı abartmak ve farketmek değil” kategorisinden başka bir ürün. Karabuğday pişirirken kızarmış patateslere veya salin içine tuz ekleyebilirsiniz. Bu yemekler için tuzlar biraz zaman alıyor – korkutucu değil, ancak paralel olarak hala farklı turşular kullanıyorsanız, vücutta aşırı bir tuz belirir. Tuzların bolluğu şişlik uyandırdı ve cilt kuru olur, çünkü kırışıklıkların daha hızlı göründüğü nedeniyle.

Fast food

Nadiren fast food üzerinde koşarsanız – kilo alımını güçlendirebilirsiniz. Bununla birlikte, genellikle bir pirzola veya patates ile şişman bir hamburger yiyen insanlar – patates kızartması, zamanla gözle görülür şekilde kilo verilerek, kendileri fark edemezler. Ek olarak, Fastfud’un transdüksiyonlarına sahiptir – kardiyovasküler hastalıklara yol açan gemilerle tıkanırlar.

Siyah kahve veya çay

Doktorlar, siyah çay ve kahvenin dehidrasyona yol açtığını, cildi olumsuz yönde etkilediğini öğrendi. Cilt kuru ise, erken kırışıklık riski vardır. Ama her zaman bir alternatif var – Yeşil çayda siyah çay ve kahveyi değiştirmeyi dene. Menünüzdeki siyah çayı tamamen sınırlarsanız – sizin için görev kolay değildir, bir bardak su kullandıktan hemen sonra içilir.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Zara Çetin

    Bu metni okuyan kişi adına bir soru sormak için Türkçe olarak 500 karakterden fazla olmayacak şekilde kısa bir yorum yazın: “Hızlı yaşlanma ile ilgili bu 4 ürün ne hakkında? Bu ürünler yaşlanma sürecini yavaşlatmak için mi kullanılıyor yoksa hızlı yaşlanmayı tetikleyen ürünler mi?”

    Yanıtla