...

Şık ve akıllı – katı çağda En en şık bayanlar

zevk ve stil hissetmek ya da kadın ya da yok prensipte var. Ve yaş herhangi bir rol oynamaz. Ama yaşla birlikte, stil duygusu yokluğu veya varlığı giderek olur. Kolayca yirmi Eğer kendi gençliğine spectachable nedeniyle olmak elli “gizleme” hiçbir şey. Bu yaşta Ve şık bayanlar gerçekten hayran, stil duygularını doğrudur yana, mevcut.

uzak kim ne lezzetli bayanlar bakın ..

İris Afel (97 yaşında)

basitçe “İris” denilen beş yıl önce bir film filme bu şık kadın, Hakkında. Sonra kitap onun hakkında geldi. Her gün neredeyse bir buçuk milyon abone dikkatle izleyin dünya nasıl hayatlarını en sıradışı kadınlarından biri.

Şık ve akıllı - katı çağda En en şık bayanlar

Yakında bir yüzyıl dönecek bir kadın, henüz kopyalamak için yönetilen değil bireysel bir stil sahiptir. Evinde giysi altında birkaç oda saklıdır. İris hep öyleyse neden memnun değil, hayat oldukça üzücü bir şey olduğu görüşünde yapışan onların kıyafetler çevreleyen? Ve gerçek nedeni budur?

Mei Maskesi (71 yaşında)

Zaten soyadına göre anlaşıldığı gibi, bu mucit ve girişimci Ilona Maske anasıdır. Mayıs – sertifikalı beslenme uzmanı ve son yarım modeli işinde bir asır endişeler. yaşına rağmen, düzenli parlaklık için fotoğraf oturumları, ziyaretler partiler ve laik olaylar, defileler katılır, bazı markaların bir yüz olmaya devam ediyor. Güzellik Mei sırrı görür Doğru ve rasyonel beslenmesinde.

Lauren Hatton (75 yaşında)

Amerikan nadiren yüksek topuklu giyer, bunları sevmedim. Aynı zamanda, geleneksel klasik güzellik aksesuarları olmadan, model çok kadınsı görünüyor. Her ay Lauren tarzı ve moda hakkında dergiler için yapılacak bir kaç cümle alır, ama oldukça seçici – bu tüm sözleşmeler kabul eder.

Anna Winters (69 yaşında)

Anna – Moda Dünyasında Kişilik Biliniyor, Vogue Magazine’in şu anki editörüdür. Ve gazetecilikte önemli bilgiye ek olarak hala moda. Yıllar, inanıyor, hiçbir şey, image – hepsi. Ve bu nedenle, hangi yaşta tamamen siyah ve sıkıntıya girmeyi kabul etmedi ve ayrıca nadiren çantayı burde değil.

Carmen delle’Orphich (88 yaşında)

Bu güzellik 14 yıldır dergilerin kapaklarında. Ve model işinden hiçbir yere gitmez. Bir kayıt koymak istiyor, geri kalanını aşmak ve yüzyılın günündeki podyuma gitmeyi istiyor. Uzun kariyere sahip bir model olarak bir model olarak kayıt defteri kitabının bir kayıt sahibi olduğu belirtilmelidir.

DAPHY SELL (91 YIL)

Briton podyumda yedi yıldır. Bu güne kadar, dünyanın en çok aranan modellerinden biridir. Gri saç, gençlik giyim koleksiyonlarını başarıyla reklamını yapmıyor, moda evi Jean-field Gautier’in sevilen sahiplerinden biridir.

Genellikle moda şovlarını tamamlamanız istenir ve bu çok sorumlu bir görevdir. Bu temyizlerden birinde, Daphni lüks bir gelinlikte ortaya çıktı. O dört torunu büyür.

Jane Fonda (81 yaşında)

Amerikan Güzelliği, yazar haklı olarak bir tarzın simgesi olarak kabul edilir. Onun figürü ve bu yıllarda neredeyse kusursuz ve bu nedenle talep modelinde ve aktrisinde kalır. Belki de öyle yaşta bir yaşta Leopard baskılarına girmek ve cesur tulum giymek için utangaç olmayan başka bir bayan yoktur.

Helen Mirren (73 yıl)

Helen’in süslemeyi sevdiği tek şey. Neredeyse onları giymiyor, ama onlarsız, muhteşem ve kadınsı görünmek için ortaya çıkıyor. Büyük bir hata modeli sıkıcı monofonik kıyafetler görüyor. Ve bu nedenle her zaman kıyafetlerde çılgın deneyler anlamına gelir.

Vera Wong (70 yıl)

Vera, gelinliklerin ünlü bir yaratıcısı. Ama stil ve tat onun duygusu gelinlik sınırlı değildir. O ve kendini çok etkili bir bakar ve genellikle küçük şort mükemmel bir figür gösterir.

Svetlana Svetlynaya (79 yaşında)

Bu listede sadece Rus kadın hala Seks Sembolü Screen başlığı aşağı kalır değil. Onun tutkusu – şapka, broşlar ve parlak aksesuarlar her türlü. Ve bugün o “Elmas Eli” filminde SSCB tüm erkekler nüfusu fethetti hepsi aynı ince bacaklar gösteren, kendini cesur mini’yi verir.

Kraliçe Elizabeth II (93 yaş)

stilistler ve modacılarına Tüm personel en küçük ayrıntısına kadar Harekat hükümdar imajını hangi düşünce onunla çalışıyoruz çünkü İngiliz Kraliçesi tarzı kendi duygusu var mı, o söylemek zor. Her bir kraliçe kıyafeti – sıkı, mütevazı, her saray kıyafet çelişiyor ve aynı zamanda değil – sanat neredeyse işi.

Sophie Loren (84 yıl)

Sophie konumlar kaybetmedi. Daha önce olduğu gibi, o yaka, servikal eşarplar sever. O filme devam eder ve onun görüntünün her duygusallık ve kadınlık ile doludur. o her zaman gelir ve kıyafetler alır kendisi kadar.

Dian Kiton (73 yaş)

aktris herhangi bir Rus emekli-Aynı yaş şoka çevirmek böylece cesur görüntüler oluşturur. Ama fanlar Kiton. O şapka, tapıyor erkek pantolon ve masif iri ayakkabılarını alır.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Funda Kaya

    Bu metni okuyan kişi adına bir soru sormak için 500 karakterden fazla olmayan kısa bir yorum yazın: En şık bayanlar hangi unsurlardan etkileniyorlar?

    Yanıtla