...

kalp eriyiyor gibiydi : Michelle Obama, yaş menopozunun nasıl hayatta kaldığını paylaştı

Amerikan avukatı, Barack Obama’nın eski başkanının eşi Michel Obama, yani menopozunu nasıl yaşadığını, yani kişisel olarak paylaştı. Her ilk bayan değil, bu tür vahiylerin yeteneğine sahip bir eski olsa bile. Bayan Obama, herkesin kadın organizma ile neler olduğunu bilmesi gerektiğine inanıyor.

 kalp eriyiyor gibiydi : Michelle Obama, yaş menopozunun nasıl hayatta kaldığını paylaştı

Michelle Obama’nın faaliyetleri

Birinci bayanın statüsünde olmak, Michelle Obama, kadınların hakları için savaştı, annelerin desteklediği ve çocukların gelişmesine özel önem verdi. Ayrıca, ABD vatandaşları ondan duydukları için, sağlıklarını desteklemenin önemli olduğu için, diyet ve benzeri okul cantlarının değişti. Eski birinci bayanın beyaz evden geldiğine rağmen, Melania Trump’tan daha popülerdir.

Genellikle Michel Obama, her türlü toplantı ve konferanslarda hoş bir konuk haline gelir. Eşinin başkanlığı teriminden mezun olduktan sonra – Barack Obama, sosyal faaliyetlere devam etti. Buna ek olarak, “olma” kitabını hayat hikayesi hakkında yazdı. Anılar Obama, çıktıktan hemen sonra İngilizce dünyasında AUROR’u üretti.

Michel Obama’nın menopozu tartıştığı gösteri

Eski birinci bayan, mevcut sosyal sorunların ve rezonans konularının tartışıldığı, Spotify’nin kendi şovunu serbest bıraktı. Kendi Subcaster’ın eterinde, 56 yaşındaki Obama, özellikle kadın sağlığının temasını onaylamaya karar verdi, özellikle de bir jinekolog ile konuştuğu ve kız arkadaşı Sharon Malone Menopozun ortaya çıkması hakkında.

Michel menopoza başladığında, Barack Obama başkanlık pozisyonu düzenledi. İlk başta o kötü eşiyle neler olduğunu anlamış, fakat onun tecrübe Beyaz Saray’da çalışan birçok kadın yardımcı. kadın menopoz dönemi sorununa dinledi Lider, örneğin, binada daha klima kurmaya karar.

“Bir kez daha bir konuşma almak için gerekli oldu. Sadece olaya alabilir, ancak uygunsuz bir zamanda ben dalgasını hissetti. kalbim erir eğer bir his vardı. Sonra ben buna dayanamadı düşündük. “.

Michel Obama Menopoz olduğunu ve bu bazı avantajlar görüyor: “Bir kadın sadece kendisi hakkında düşünmek, çünkü bu süre iyi olduğunu düşünüyorum. Her şey onun yanında “I” çok önemli değil olur. “. Sharon Malone kız arkadaşı desteklenen ve onun hastaların birçok yeni taraftan kendilerini açıldı doğruladı ve onların iç dünyasını haberdardır.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Fatma Demirci

    Michelle Obama yaş menopoza nasıl hayatta kaldığını paylaştığında, okuyucunun aklında birçok soru oluşabilir. Menopoz dönemi her kadın için farklı etkiler gösterir, bu yüzden hangi yöntemleri uyguladığını ve mücadelesini nasıl verdiğini öğrenmek isterim. Menopoza özgü semptomları nasıl hafiflettiğini, sağlıklı bir yaşam tarzının etkisini ve bu süreçteki deneyimlerini duymak isterdim. Ayrıca, kadınların bu dönemin daha iyi anlaşılması ve desteklenmesi için ne gibi adımlar atılması gerektiğini de sormak istiyorum.

    Yanıtla