...

Kendileri tarafından Nasıl Tarafından BILLY ALISH’İN DİPLERİ, O HATTI OLDUĞU HATTI VE ASLA RUDESTACK

Billy Isilish, doğal güzelliği tercih eden kızları destekliyor ve kendisi onun için duruyor. Ancak, hayranları Amerikan şarkıcısının kendisini kendisini kabul ettiğine şüphe etti.

19 yaşındaki Billy bugün en parlak şarkıcılardan biri. Kız, diğer giysilerden farklı, aşırı kilo ve boyama konusunda isteksizlik hakkında konuşmalardan farklıdır.

Kendileri tarafından Nasıl Tarafından BILLY ALISH'İN DİPLERİ, O HATTI OLDUĞU HATTI VE  ASLA RUDESTACK

Asla dudakları içmeyin

Belki Billy Alish, çünkü bu kadar popülerdir çünkü deriden çıkmaz. Sakince onun görünümünü alır. Ancak kıza sıkı giysilerle aydınlatmalı ve yemyeşil formları göstermeye değer – fanlar hemen kızgın.

Son zamanlarda, Billy dudaklarının normalden daha fazla tombul göründüğü bir fotoğraf yayınladı. Medya, kızın güzellik tedavilerinden faydalandığı ya da konturu bıraktıkları sonucuna varıldı. Hayranları bunu yapmadığından emin. Ağda, bu nedenle gerçek bir anlaşmazlık düzenlediler.

Billy Isilish, bodipositive manzaralarına uyuyor ve hayranlarına güvence verdi ve dudakları içmedi. Onun çocuk fotoğraflarından bakarsak Ancak, kendileri üzerinde çok tombul değil dudaklar. Belki yıldızı hala güzellik prosedürleri başvurdular, ama bu konuda fanlar anlatmak istemiyor? Bu onun bakışlar ters düşeceğini.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 2
  1. Sevgi Yılmaz

    Şarkı sözleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için böyle bir soru sormaya çalışıyorsunuz, ancak yazdığınız metin anlaşılmaz. Lütfen daha açık bir şekilde sorunuzu yeniden formüle edin ve size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

    Yanıtla
    1. Efehan

      Şarkı sözleriyle ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız, hangi şarkı sözleri hakkında bilgi edinmek istediğinizi belirtirseniz size yardımcı olabilirim. Örneğin, hangi şarkının sözleriyle ilgili daha fazla bilgi istediğinizi veya şarkının sanatçısını belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Lütfen sorunuzu daha detaylı ve net bir şekilde sorun ki size daha iyi yardımcı olabileyim. Teşekkürler.

      Yanıtla