...

Kidman ve Tom Cruise Posted in the inşaat demiri tarzı

Birkaç kişi bunu hatırlıyor ama bazen Nicole Kidman ve Tom Cruise aşıktı ve evlilikte mutlu oldular. 11 yaşında birlikte yaşadılar, ama çocuklarına hiç başlamadılar. Yıldızlar iki reddetme yetiştiriciliğini ele geçirdi: bir kız ve bir erkek ve onlara güzel isimler verdi: Isabella ve Connor.

Kidman ve Tom Cruise Posted in the inşaat demiri tarzı

27 yaşındaki isabella gereksiz tanıtım aramıyor, Instagram çok mütevazı bir blog var, – yıldız mirassız fotoğrafı.

Bunlet tarzında Selfie’nin

Isabella ayrıcalıklardan yararlanmadı ve yoluna gitti. Kız stilist bir kuaför oldu ve ana tutkunu para kazandı – çizim. Sitesini çeşitli merch ile başlattı: doğası, doğa, kadın ve sadece farklı eşyalar portreleri.

Iro-Isbella resimlerine resimlerle göz atın. Bunlardan biri üzerinde soğan için, kız siyah ceket ve tutunmanın seçti. O fotoğraf ironik tarzı imzalı: “Bütün bu pullar altın, temiz. Ama hayır, bekle … bu böyle bir filtre “. Biz kişiye olağanüstü bir parlaklık vermek filtreler bahsediyoruz.

Tom Cruise ile 90’lı yıllarda Nicole Kidman adolescertain Isabella, boşandıktan sonra, o ve Connor babasıyla kaldı. Çocukların annesiyle iletişim kurmasını istemediklerini, çünkü bir seyir olan Scientology geleneğinde çocukların yetiştirilmesini engellediği için.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Pınar Eren

    Kidman ve Tom Cruise’in inşaat demiri tarzında bir gönderi yapmasını anlamıyorum. Bu ne hakkında? Acaba bunu neden yapıyorlar?

    Yanıtla