Kirpikleri mahrum edebilen 5 kötü alışkanlık denilen uzmanlar

Her kız ve kadın uzun ve yoğun kirpik hayalleri. Ve bunlar babadan babadan geçerse, sadece kıskanabilirsin. Ama en güzel ve yemyeşil kirpik bile kolaydır Bozulabilirsin, Kozmetologları düşünün. Bazen sadece 2-3 ay kadar yeter, böylece geçmiş lüksden iz yoktur.

Ve bunun için, sadece bize tamamen zararsız görünen birkaç alışkanlığa yapışmana ihtiyacınız var.

Kirpikleri mahrum edebilen 5 kötü alışkanlık denilen uzmanlar

1. Unutulmuş makyaj

Know, sabahları uyandığında hissine aşina değil ve gözlerini açamazsın ya da gözlerinin altındaki koyu halkalarla çılgın panda, banyodaki aynadan görünüyor? Akşamın verimli olması durumunda olur ve yatmadan önce makyajınızı yıkamayı unuttuk.

Kendi fiilleriniz pahalı ise, son güçlerden tuvalete ulaşmak ve her zaman gündüz makyajı yapmaktan faydalı bir alışkanlık kazanmanız gerekir.

Gece “Vigil” Karkaslar katmanındaki kirpikler onları yapar Fırça ve kuru, Bir rüyada, örneğin yastıkla ilgili sürtünme ile kırılabilirler. Ve geceleri düşmeyen şey, tüm bu “panda ihtişamını” almaya başladığınızda sabahları kolayca düşebilir.

Akşam, kaldır makyaj From çok ısrarla kirpiklerini kalkma, bunun için bir yığın tabanlı ilacı kullanmak – Bu yaralandı. dikkatle çıkarma planlarına dahil değilse, kolayca geleneksel ılık su ile yıkanması, rimel tercih. O, tabii ki, daha pahalı, ama senin durumunda bunun her bakımdan duruyor.

2. havai kirpiklerini giyerek

Tüm doğa zaman clapania take off yardımcı olacaktır kabarık kişinin kirpiklerini verilir. Bu nedenle, bazı havai seçenekleri giymek zorunda. Sıkça, tehlikeleri Kendi kirpikler giyen. Ve hızlı bir şekilde çıkarılması ve keskin hareketler yetenekli ilk on siliyalarda mahrum. Uzun süre havai kirpiklerini giymez, yavaş yavaş yapın acele etmeyin – Kendi tatil. Ama onlar için daha travmatik uzatma prosedürleri olabilir – buna çare sadece ara sıra.

3. Su geçirmez maskara

Makyajlı birkaç tipik bayandan birini çözen mükemmel buluş. Ancak uzmanlar böyle kozmetikleri kullanmak için böyle kozmetikleri tavsiye eder. Oldukça agresif safsızlık içeren su geçirmez karkasın günlük kullanımı, Kendi Cilia için Tehlikeli. Yakında boyayacak şekilde ortaya çıkabilir, bu yüzden hiçbir şey olmayacak.

Daha fazla bilgi edinin  Daha fazla renk: Rakamlar Dijital Tekstil ve

Ancak sadece bu maddeler tehlikeli değil, aynı zamanda Yaz kaplama kendisi, Çünkü su geçirmez karkasın çıkarılması, her zamankinden daha fazla çaba gerektirir.

4. Boyalı kirpiklerin yuvası

Bu “son barkod” gerçekten ölümcül olabilir. Karkasları uyguladıktan sonra, kirpikler kozmetikler ve makyaj sanatçıları kategorik olarak yasaklayan – daha katı ve kırılgan hale getirdikten sonra, hem köklerden hem de uzunluğun ortasında kolayca parçalandılar.

Kıvrımların ilk katmanını uygulamadan önce gerekliyse, kıvrılma için tüm kirpikler alınmalıdır.

Bu temelde forseps maruz kalmaktan kaçınmalıdırlar. saç folikülü hasar görecektir, kayıp önlemek mümkün olmayacaktır.

5. Günlük Makyaj

Sen uyumaya tatile ve hafta sonu ihtiyaç güçlerini geri. Ve kirpikler böyle “tatil” de gereklidir. Nedenle, gün izin ve tatil olmadan günlük bunları boyamak yasaktır. Ne olursa olsun iyi ve sevgili senin rimel, onun kendi üreticileri ne kadar zor olursa olsun bir şey inanmıyorum – Maskara zararları kirpikler, onları her gün kabus için hale gelirse.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Ülkü Aydın

    Kirpiklerini mahrum edebilen 5 kötü alışkanlığı öğrenmek isteyen bir okuyucu adına bir soru sormak istiyorum. Kirpiklere zarar veren bu alışkanlıklar nelerdir ve bunları nasıl engelleyebiliriz? Uzmanlara göre hangi koruyucu önlemleri almak önemlidir? Kirpik sağlığı için önerileriniz nelerdir?

    Yanıtla