...

Lovely Pyshki: iç çamaşırı markası bir bodiposive oturumu düzenledi ve tombul bayanları özgüvenini kaldırmak için çağırdı

Kadınlar için dünyaca ünlü İngiliz iç çamaşırı markası Fildişi Rose yeni bir koleksiyon yarattı. Ona bütün güzelliğinde göster, çoğu kadar garip olan kadınları davet etti, bunların çoğu gariplik ve formlarını utangaç.

Ancak kampanyanın özü sadece bu Model “moslalar” ve dünyada model parametrelerinden çok daha fazla olan en gerçek kadın bedeni göster.

Lovely Pyshki: iç çamaşırı markası bir bodiposive oturumu düzenledi ve tombul bayanları özgüvenini kaldırmak için çağırdı

Bir fotoğraf çekimi için, kadınlar farklı yaşlar için seçildi, farklı rakamlarla seçildi. Ağırlıkta, selülit varlığı kimse bile bakmadı. Ana durum fotoğrafın eksikliği oldu. Hiçbir şey yapma.

Marka ayrıca eşyalarını “maskeleme” gövdesinin yanıp sönmesi olarak konumlandırmıyor. Maske yok. Hepsi – olduğu gibi.

Fildişi’den dantel keten kümelerinin, sadece herhangi bir figürün üzerine oturmasına, sahibini çekici, ancak verimli bir şekilde yapmasına neden olduğu ortaya çıktı Özgüven barajını yükseltmek.

Eylemin katılımcıları, fotoğrafçıyı yükseltilmiş bir ruh hali içinde bıraktıklarını, sarkıkları vurmaya ve sıkıştırılmasına rağmen, kadın cazibelerinde kendilerine güvendiklerini doğruladı.

Birçok kadın, problem figürü ile ilgili en önemli şeyin klişelerin üstesinden gelmek ve vücudunuzu olduğu gibi kabul etmeye ve sevmeye çalıştığını belirtti.

Çamaşırhane markasının kurucuları – 27 yaşında Frankie mason ve 28 yaşında Aimi lo. Her iki kadın da yemyeşil formlara ve aynı kadınlar için iç çamaşırların üretilmesine sahipler, kızlar yanlışlıkla Yougov’un sonuçlarını yanlışlıkla gördüklerinde karar verdi.

Tamamen genç kızların (17-19 yaş) yaklaşık% 58’inin vücuduna utangaç olduğunu, içinde rahatsız hissettiğini gösterdiler.

Bu yüzden Aimi ve Franki’nin yaptığı, gücündeki her şeyi yapmaya karar verdiler Kadınlar ve kızlar, güzellik standartlarına dayatılanları belirsizler için çaba sarf etmeyi durdurdu ve tam olarak güzel olduklarını fark etti ve – burada ve şimdi.

Daha önce, benzer bir kampanya, Standart olmayan model görünümü modelleri olan bazı külot ve sütyenler gösteren Rus benim Petra markam tarafından da benzer bir kampanya yapıldı.

Tasarımcılar, filtrelerin fotoğraflarının işlenmesinde kullanmadılar ve rötuşlar, kadınların rakamlarını aslında olarak gösteriyorlardı.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Gazi Arıkan

    Bu oturumda hangi yöntemleri kullanacaklar ve tombul bayanların özgüvenini nasıl artırmayı planlıyorlar? Ayrıca bu markanın iç çamaşırı ürünleri, tombul bayanların ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmış mı?

    Yanıtla