...

Metabolizmayı geliştirmek için baharatlar

Düzgün seçilen baharatlar sadece tadı geliştirmek ve yemek baharatlı notları vermekle kalmaz, aynı zamanda vücudun faydalı özellikleri ile korunmasına da yardımcı olur.

Bu baharatlar vücut için kullanışlıdır. Bunları formülasyona dönüştürün ve yakında olumlu değişiklikler fark edeceksiniz!

Metabolizmayı geliştirmek için baharatlar

Baharatlar, vücut için kullanışlıdır

Zencefil birçok yemekte kullanılır: tuzlu, tatlı ya da sadece çay içiyorlar. Zencefil sindirimi artırır ve gerekirse bulantıyı aşmanıza yardımcı olur.

Çay yapmak için taze zencefil kullanın – ince bir plakayı kesmek ve bir bardak içine atmak yeterlidir.

Kurkuma – zencefil akrabası, ayrıca vücut üzerinde faydalı bir etkisi var. Bu baharatla birçok Hint yemekleri hazırlanır. Bu madde kanserin oluşumunu önler, depresyonla mücadele eder ve anti-enflamatuar bir özelliğe sahiptir. Buna ek olarak, araştırmacılar zerdeğin aşırı kilolu savaşmaya yardımcı olduğunu önermektedir.

Ayrıca tarçın, kimyon (zira), cayenne pepper – bu baharatlar yemeklerin tadını yitirecek ve tüm vücudunuza fayda sağlar.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Gürkan Yıldız

    Kullanabilir miyiz? Eğer baharatlar, metabolizmayı hızlandıran ve kilo verimi sağlayan etkilere sahipse, hangi baharatları kullanmak en iyisidir? Ayrıca, baharatları nasıl kullanmalıyız ve hangi ölçüde kullanmalıyız? Metabolizmayı desteklemek için baharatları doğru bir şekilde kullanmanın ipuçları nelerdir?

    Yanıtla