...

Mucize Tüp: Ev ve Güzellik için 7 Faydalı Uygulamalar Diş Macunu

Diş Macunu – Herhangi bir banyo ayrılmaz bir nitelik. Tüm aile üyeleri günde en az iki kez zevk alır ve bazıları bile diş ağrısını tercih eder ve her öğünden sonra dişlerini temizler. Ancak, uygulamalarının aralığının düşündüğümüzden çok daha geniş olduğunu biliyor musunuz??

Sadece katıldığı tüm LifaHaki’ye bir göz atın ve kolayca karar verebileceği tüm can sıkıcı problemlerde – asla bakmayacaksınız!

Mucize Tüp: Ev ve Güzellik için 7 Faydalı Uygulamalar Diş Macunu

Güzellik ve saflık için sihirli makarna

Diş macunu – güzellik ve hostes güzel arkadaşları. Paha biçilmez yardım olacak:

  1. Akneden kurtulmak. Ciltli küçük bir sorunu hızla ortadan kaldırmak için yeterince gece mucize mucize.
  2. Tuvaleti temizleyin ve banyoda lavayın. Klozetin temizlenmesi için özel antibakteriyel ajan, yerini almaz, ancak her şey nane tazeliği ile serpilir ve şiddetli olacaktır! Bu şu anda oda yenilemek gerekir anlar için iyi bir çözümdür, ancak hiçbir gerekli jel el altında bulunmaktadır.
  3. loş ayakkabı Yenile. Sneakes orijinal beyazlık kaybetti? Lastik macunu Wipe ve dikkatli buruşmuş.
  4. çekilme eleyin. çirkin darbeler deri veya vinil ayakkabı çıktı ise bir bez veya sünger üzerinde küçük hamur uygulamak ve yumuşak hareketlerle tatlandırmak. Temiz ve kuru bir bezle kalıntıları çıkarmak, ve işte! Ve unutmayın: Böyle bir hile süet ile rulo olmaz.
  5. Temiz gümüş, o çatal veya dekorasyon olmak. (Hafif dairesel hareketlerle çalışma önerilir) işleme kolaylığı için bir diş fırçasını kullanarak, daha sonra durulama ve nesneyi silin. Sadece harika bir parlaklık hayran Will! Bu hile elmaslar için harika ama bunu kaçırmak istemiyorsanız hiçbir durumda, İncili böylece bunu.
  6. sırayla duvarları getir. o yayma, ovmak için yeterlidir ve hızlı bir şekilde “başyapıt” kurtulmak için silsin: yaratıcı içtepinin çocuğunuzun pastel boya ile duvarları yağdırdı ise üzülme!
  7. böcek ısırması kaşıntı çıkarın. konu yere küçük hamur sıkın ve dava yapılır!

Ve o değil! Bu far ve aynalar, beyazlatmak sararmış piyano tuşları temizleyin bebek süt ile şişeleri yenilemek, favori kupalara ve masada ıslak gözlük sınırlarından çay ve kahve baskını kurtulmak için yardımcı olabilir ve ayrıca yıkama olacak balık ve sarımsak ile çalıştıktan sonra ellerinizi.

Not: Tüm bu Lifehaki olarak, basit bir sigara ölmekte macun boyaları ve beyazlatma etkisi olmadan kullanılmaktadır.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Dilara Yıldız

    Bu mucizevi tüp diş macunundan bahsederken, okuyucunun adına bir soru sormak istiyorum. Ev ve güzellik için kullanılan bu 7 faydalı uygulama nelerdir? Ne tür uygulamalar evimizi temizlemek veya güzelleştirmek için kullanabiliriz? Bu mucize tüp gerçekten evimizde kullanabileceğimiz çok yönlü bir ürün müdür?

    Yanıtla