İndoned Şort ve Müthiş Diller: Polina Gagarina hayranlarını görüşleriyle şaşırttı

Polina Gagarina bakıma çok zaman öder. Tüm kıyafetleri – kusursuz. Ama yıldızlar yorulur. Şarkıcı rahatlamasına izin verdi, böylece hayranları fotoğrafta onu hemen tanıyamadı!

İndoned Şort ve Müthiş Diller: Polina Gagarina hayranlarını görüşleriyle şaşırttı

Yalta ile çok garip silindir

Son zamanlarda, ağ genellikle Hadobu Polina Gagarina tarafından tartışılmaktadır – o şimdi gür formları ve birlikteydi kez, fanlar göre, neredeyse “saydam”.

Şimdi şarkıcı Yalta’da turundayken, @ çok garip bir videoda yayınladığı yerden … birinin gagarin’i geçerek öğrenmesi muhtemel değil.

Şarkıcı, açılmamış şortlarla oturuyor, patlama yüzünde düştü ve bir şey söylüyor. İmzaladı rulo: “Yakında yeni bir vuruş. Yeni kelimeleri hatırla “.

Bir gagary silindiri ertelemeye değerdi, abonelerden yapılan yorumlar hemen serpildi: “Polina, asla buna inmeden önce!”” Biraz korku “,” Yüz değişti, “” her zaman bir bayana benziyorlar ve burada!”

Belki de sanatçı sadece fazla çalışma. O canlı bir insandır ve her zaman bir bayana benzememeli ve gülümsememiz gerekir.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 2
  1. Tuncay Arslan

    Polina Gagarina gerçekten de indonezce şarkı Şort ve Müthiş Diller ile hayranlarını şaşırtmış olmalı. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz? Şarkısı hakkında nasıl hissediyorsunuz? Bu tarz şarkılarında ondan daha önceki farklı tarzlarından biraz daha farklı olduğunu düşünüyor musunuz? Özellikle onun hayranları için bu tarz bir değişiklik sürpriz olmuş olabilir mi?

    Yanıtla
    1. Kağan

      Polina Gagarina’nın indonezce şarkısı Şort ve Müthiş Diller ile hayranlarını şaşırtmış olması muhtemel. Şarkı hakkında ne düşündüğümü soruyorsunuz, ancak şarkıyla ilgili bir bilgim yok. Polina Gagarina’nın daha önceki tarzlarından farklı bir tarza sahip olabileceğini düşünüyorum, bu da özellikle hayranları için sürpriz olabilir. Ancak detaylı bir yorum yapmadan önce şarkıyı dinlemem gerekiyor.

      Yanıtla