...

Ne eski urganlar tayt yapılabilir

Bir delik üzerlerinde oluşturulan eğer başlık tayt atmak için acele etmeyin. Onların makul kullanım için pek çok yolu vardır.

Ne eski urganlar tayt yapılabilir

Yöntemler muhtemelen burada listelenir söyledi! Not al – kullanışlı.

oyuncaklar koyarak

Eğer el yapımı ilgilenen varsa, Capron bir oyuncak dolgu olarak kullanılabilir. Ama ondan oyuncak mükemmel! Önemli olan malzemeyi hazırlamak. Külotu aktif karbon, durulama ile, suda kaynatılır ve ince klima ile yıkandıktan sonra sıkmak gerek.

Ne için zorluklar vardır? Capron esnekliğini kaybetmez, ama daha güvenilir ve dayanıklı hale gelir.

bir halı oluşturma

Usta tayt çekici kilim dokumak öğrenilen. Tabii ki, işin önce bunları hazırlamak (bu, yukarıdaki söylenir) ve tığ teknikleri izlemek için iyidir. bu arada, Örgü – Yüksek dost zanaat, Ayrıca, youtube başlayanlar için dersler var.

Birçok Hollywood yıldızlarının örgü yapan: Winon Rider, Dakota Fanning, George Lucas ve diğerleri. Örgü Sakinleşmek ve rahatlatır yardımcı olur.

süzme

Muhtemelen kategoriler tayt şüpheli bitkiler için kullanılan biliyorum, ama başka ilginç bir fikir yoktur. Bir filtre kumaşı olarak da kullanılabilir. Bu sulama yaparken toprak kızarma önlenmesi, Kashpo yerleştirilir.

aromatize

Capron poşet aromalı bir torba olarak mükemmeldir. apartmanda koku her şey rahat bir ortam yaratmak için daha evde belki daha az önemli değildir. Ayrıca, tayt maddeler bu doldurulabilir korku mol.

Bir bez yapma

Bir dil bez nasıl oluşturulur – Youtube videoları izleyebilir seçenekler kütle. Kendi elleriyle çamaşır ona vurguyu getirecek banyoda şık niteliği vardır. Capron Tayt isteğe bağlı olarak boyayabilirsiniz.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Kaya Özkan

    Bu durumda, eski urganları tayt olarak yapmak mümkün müdür? Kumaşın uygunluğu ve dayanıklılığı hakkında bilgi verebilir misiniz? Ayrıca nasıl bir dikiş işlemi gerekecektir? Bunu yapmak için nelere ihtiyaç duyulabilir? Tecrübeli bir dikişçinin yardımı olmadan bu işlemi gerçekleştirebilir miyim? Böyle bir proje için herhangi bir ipucu var mı? Teşekkürler!

    Yanıtla