...

Perde arkasında dur: Posner, Gordon ve diğer televizyon sunucularının eşi nasıl göründüğüne

Hepimiz bu TV sunumcıları biliyoruz ve genellikle eşlerinden bahsediyorlar. Ancak kadınlar sahnelerin arkasında kalır. Hangi yoldaşları Rus TV ana bilgisayarlarını seçti??

Perde arkasında dur: Posner, Gordon ve diğer televizyon sunucularının eşi nasıl göründüğüne

Rus TV Sunucusu

Vladimir Posner

Hepimiz bu kurşun biliyoruz. Yaşına rağmen, dünyayla bilgiyi paylaşmaya devam ediyor. Hayatındaki arkadaşlarında, Solovyov’un umudunu seçti – yeni bir program üzerinde çalışırken tanıştılar. Herkesindeki bir kadın bir kocaya benziyor: Aynı enerjiktir ve aynı anda birkaç kez yönetildi: sanatçıların performanslarını organize ediyor ve birkaç medya grubuna yol açar.

Dmitry Dibrov

Show Business’taki bu lider, genç yaşlarındaydı. Dördüncü eşlerde bir model seçti – Polina ile, kız güzellik yarışmasında yer aldığında tanıştılar ve jürideydi. Aşıklar uzun zamandır tanıştı ve 2009’da evlenmeye karar verdiler. Polina hala oturmuyor: Kız iş projeleri geliştirir ve çocukları artırır.

Alexander Gordon

Dördüncü eşlerde, Alexander Gordon 25 yaşındaki Nosanin Abdulvasiyev’i aldı ve çoğu zaman kızının büyük sevgili olduğu konuyla ilgili şakalar. Aşıklar, Gordon’un ana rolü aldığı “Melnik” filminin setinde bir araya geldi. Çiftin iki çocuğu var.

İvan urgant

Bu çift taklit için bir örnek haline gelebilir, çünkü sevenler okuldan birbirlerini tanıyorlardı, ancak mezuniyetinin farklı yollara gittikten sonra … zamanından sonra, Ivan ve Natalia Kikanadze tekrar bir araya geldi ve aralarında aşk vardı. Aşıkların 2 kızı var: 11 yaşındaki Nina ve 4 yaşındaki lera.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Tarkan Gürbüz

    Bağlı olarak, televizyon sunucularının eşleri kameraların arkasında nasıl bir rol oynuyor? Onlara ne gibi bir destek sağlıyorlar ve kariyerleri üzerinde nasıl bir etkisi var? Medyanın bu konudaki tutumu hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Yanıtla