...

İpuçları ve flört: Aktris Paulina Andreeva, Bondarchuk ile düğün arifesinde göbek traoph kapsar

Gelin Direktörü Fedor Bondarchuk Aktris Paulina Andreeva bir moda markası için bir fotoğraf çekimi yer aldı. Halk tartışılırken Yassı Düğün, Poweline sessizlik tutar ve sadece ipuçları göbek siperini kapsar. Bu anlık görüntü hayranları heyecanlandırdı ve birçok şeyi düşündürdü.

İpuçları ve flört: Aktris Paulina Andreeva, Bondarchuk ile düğün arifesinde göbek traoph  kapsar

Bonbonsuk, 18 yaşındaki bir evlilikten sonra karısı Svetlana ile ayrılmaya karar verdi. Paulina’nın kendini gizlemek için aptalca bu ışık koluna bağlanmadı. Ayrılık döneminde, eşler Fedor’da uzun zamandır tanıştı ve hatta laik olaylarda onunla birlikte ortaya çıkmaya başladı.

Ne Halk Kınaması ne de yaşta 22 yaşındaki bir fark, ikisini de karıştırmadı. Ancak, düğün severler aceleyle değildi. Sadece geçen gün, yıldız çifti’nin evliliğinin bu yılın Eylül ayının başlaması için planlandığı bilinmektedir.

fanlar tam tersine, yaklaşan evlilik mütevazı olabilir, nasıl gür tahmin ya iken Ve Paulina aktris birçok şüpheli yapılan kapalı karnında muğlak bir vuruş dışarı atılmıştır Gebelik.

sanal alan genel açıklık içinde Paulina zarar vermez. O değil onun detaylarını paylaşmak için sevmediği biriyle kimseyi ele almaz. Bondarchuk ilk evliliğinden bir oğlu var iken Andreva çocukları değil, henüz.

Zaten Gelecek damat kendim ve gelin için bir daire satın. Kremlin’e sadece beş dakika yavaş yürüme mesafesinde yer almaktadır. Uzmanlar Bondarchuk en az 90 milyon ruble edinimi için yayınlanmıştır eminiz.

Son zamanlarda o birkaç ay için yaratıcı tatil yapmak niyetinde olduğunu belirtti Paulina kendini, o bir “duraklama” ihtiyacı. Fanlar yaratıcı tatil dekore edileceğini ümit.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Sevgi Arslan

    Bu metni okuyan kişi adına bir soru sormak için, flört ve ipuçlarının ne olduğunu merak ediyor musunuz? Paulina Andreeva’nın düğün öncesindeki göbek hareketlerinin hikayesiyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?

    Yanıtla