serinin klon & Star Daniel Escobar ilk büyükanne olmadan ve kızı-in-law bir eş gibi görünüyor

Brezilyalı dizi “Klon” izledi edenler, başarısız bir özel hayatı olan bir kadın olarak, Maiz güzelliğini unutmayın – aktris hayatında da her şey pürüzsüz olduğu. Şimdi Daniel Escobar yalnızdır. Ama hayatında çıkarları olduğu muhtemeldir, ve o bu konuda üzgün olmayacak?

serinin  klon  Star  Daniel Escobar ilk büyükanne olmadan ve kızı-in-law bir eş gibi görünüyor

51 yaşındaki Daniel Escobar hayatında 26 Ağustos neşeli bir olay oldu – oğlu Andre Monzhardim öncelikle bir baba oldu. kız Flore çağrıldı.

“Çocuklar dünyanın en güzel şeysin!Klon – “Follovers Yıldız serisi ile Paylaşılan” ”

Daniel Escobar zaten Instagram yeni doğmuş bir fotoğrafını ortaya koymak başardı. “Aşk şöyledir: Foto O imzalı! Aşk! Aşk! Aşk! Ve aşk! Hoşgeldin, Flora!”Buna karşılık, aktris birçok hoşlandığı ve sıcak yorum aldı.

florası kızı-in-law aktris elinde tutan bir başka enstantane, hafif Follov utandım. 2 düzine yaşında süre genç Daniel Mariam, ancak bir yolculuk gibi bakmak. Bu oyuncu da abonelere yazdı: “Ben ilk Hatta kim kim olduğunu anlamadı. Bir yolculuk “gibi bakmak. “Neden oğlumun oğlu oğlu gibi görünüyorum?”

Başarısız çerçevede Belki her şey? Sonuçta, onun Instagram Mariam fotoğraf farklı görünüyor içinde.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Ceren Yılmaz

    Bu metinle ilgili olarak okuyucu adına bir soru sormak istiyorum: Daniel Escobar gibi klon & Star serisinin karakterinin, ilk büyükanne olmadan ve kızı-in-law gibi davranmasının sebebi ne olabilir?

    Yanıtla