...

Shingg yırtık saç kesimi moda girmiş

Schuggy bir yırtık kademeli olan. Böyle bir saç kesimi şeritler ile ve dikenli sanki saç uçlarını içerir. Bir ihmal etkisi yaratarak, bukleler farklı yönlere sopa – İngilizce’den saç kesimi özünü yansıtan bu kelimeyi aracı “tüylü”, Çeviren.

Shingg yırtık saç kesimi moda girmiş

Saç kesimi hakkında biraz

Saç kesimi 70’lerde popüler hale geldi. Yurtdışındaki kızlar isteyerek kendilerini böyle yaptı. Daha sonra, Shinggi BDT ülkelerine gitti. Böyle bir saç kesiminin kendine özgü bir işareti – kafasında bir karışıklık. En büyük etki döşeme ile elde edilebilir – teller dağınıkların üstüne sabitlenir.

Nadir saçınız varsa – Shinggi’nin saç kesimi kesin olarak olacak! Saç saçı verir. Kalın saç saç kesimi olan kadınlar mükemmel tamamlayıcı.

Eğer karakter hakkında konuşursak, o zaman da önemlidir. En shaggy, yaramaz ve hatta küçük bir çocukça karakteri olan maceraya giren kızlara gider. Böyle bir saç kesimi birçok ünlü güzellikler tarafından seçildi: Chrissa Teygen, Macy Williams, Polina Gagarina ve Diğerleri.

Saç kesimi herhangi bir patlama ve farklı saç renkleri ile birleştirilebilir. Shaggy, büyük artı olan herhangi bir uzunluk için uygundur. Örneğin, Svetlana Permova, uzun buklelerle bir düet içinde böyle bir saç kesimi var ve bir Kara ile Svetlana Ustinova.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Onur Çetin

    Bu modanın nasıl ortaya çıktığını ve neden bu kadar popüler olduğunu öğrenebilir miyim? Yırtık saç kesimi nasıl bir tarzı yansıtıyor ve sizce bu trend ne kadar sürebilir?

    Yanıtla