...

Stilistler erkek sevmiyorum kadınların cephanelerinden 15 şey denir

güzellik ve kadınların özgünlük peşinde genellikle ölçü, incelik ve stil duygusu unutun ve tüm bu onlar bir sik şaka ile oynayabilirsiniz. Bazı kıyafetler çalışıyoruz arkadaşlar, diğerleri düşüncesizce Hollywood’un diva görüntülerini kopyalamak “aşan”. Onların kişiye dikkat çekmek amacıyla, ve dikkat çeken edilir – Hem elbette nihai hedefi gibidir. Ama başarı elde etmek her zaman mümkün değildir.

Stilistler ve psikologlar emin olduklarını da iyi bir tat ile güçlü bir seks değil her temsilci, bayanlar almaya hazır olacak “Moda Yaratıcı”. Yani erkekler arasında yapılan sosyolojik araştırmaların bir dizi sonra tanındı kadın “yığınlar” nin en can sıkıcı erkekler, 15 inden liste vardı.

Stilistler erkek sevmiyorum kadınların cephanelerinden 15 şey denir

1. file çoraplar

Böyle tayt cinsel bakmak Yani, nedense onlar sadece bayanlar kendilerini düşünüyorum ve çoğu iyimser. Çoğu erkek ters eminiz – çekmez böyle tayt bir kadın, ama acıma ve aşırı titizlik arasındaki karışık duygular neden olur. Onlar kaba bakmak.

Ancak, erkekler gardırop böyle bir parça, ama sadece iki durumda bulunabilir gerçeği anlaştı – Halloween vesilesiyle ve eğer Masquerade üzerinde toplanan bayan o evde özel atmosferde bir koca erotik dans düzenlemek için karar verdiyse.

2. Koyu ruj

Şarap tonları, tabii ki, moda, ama onlar da erkekler gibi değil. Her durumda, anketler yazarları, içerisinde farklı yaşlardaki fazla 5000 erkekler bu yer aldı. Çoğu erkek böyle ruj bir kadını yapar görüşünü dile Kasvetli ve uğursuz, o doğa melek yüz özelliklerinden olsa bile.

Buna ek olarak, güçlü seks temsilcileri bayanlar istiyorum çok daha dikkatli olduğu ortaya çıktı. Parlak ve koyu rujların hızlı bir şekilde yendiğini fark ettiler ve tam olarak çekici görünemeyen kadınların dudaklarında çirkin sarışın boşluklar var.

3. Pijama tarzı kıyafetler

Giysilerde pijama ve keten tarzı çok uygun, rahat. Kadınlar eve bakıyor gibi görünüyor, merak ediyorum, merak ediyorum, sanki uyandım. Her şey erkekler tarafından çok kararlaştırıldı. Ve onlar sadece bir tane açık değiller – Neden, bu formda sokakta yürürken, İşe yarayacak, bir tarihte olmak? “Bu eğilim” – bir erkek, ne yazık ki, boş bir ses için gerekçeler.

4. Uzun tırnaklar

Çok uzun çiviler neredeyse çoğu erkek neden Bilinçaltı korku, korku ve onları çocuğun çocuklukta korktuğu yatağın korkunun elleri olarak kovmak gibi görünüyor. Güçlü seksün çok daha çekici temsilcileri, daha yakın çiviler için düzgün bir manikür olarak görür ve çok parlak vernik renkler.

5. Yüksek Bel Şort

Ben ödeme dikkat isteyen kendileri kendilerini denilen erkek olarak, hatta iyi kadın figürleri ve vücudun en en önemlisi uğrar, bu “80’li kabusu”. Kadın görünüyor Debilovato-infantil, Ve oldukça acıma ve şefkat duygusu sonra bazı duyguları, neden oluyorsa.

6. Gladyatörler – Sandalet

kadınlar gibi çok Roma gladyatörler, onuruna çağrıldı Yüksek sandalet. Bu kolay, serbestçe, onlarda uygundur. Ama erkeklerin anketler çoğunluğu için ayakkabı bu tür kötü tahriş gizli neden olur gösterdi. Erkekler bu konuştuk Bu ayakkabı bakmak Büyük ve saçma Dame ihale ayaklar, Ve sa Bloodies benzeyen Havyar, güvenilir sonradan sigara için şebekesine sıkılır.

7. Beyzbol Caps Caps

Ve bu aksesuar da antwit girdi. Çoğunlukla erkekler beyzbol kapaklar bile cazip kızlar çekici karşı cinsten bir parçası, ama nasıl olduğu değil bakmak kaydetti Spor takımı oyuncuları. Buna ek olarak, en az yüz yarısı ve bu nedenle sadece siperliği çeneye türüne göre çekiciliği söz beyzbol kap deri zordur.

sekiz. Snickers

platformda Moda ayakkabılar da dişi “pimleri nefret erkeklerin listesini vurmak. güzellikleri snickers etkilenir iken doğa zarif bir şey olarak tasavvur dan, moda, bacaklarını, izlemeye çalışıyorum, hoofs gibi daha, erkekleri söylemek ve bu en az tuhaf ve korkutucu olan.

dokuz. Küpe yüzük

tekrar moda geri döndü halkalar şeklinde Geniş ve büyük küpeler, ancak bunları giymek başlamadan önce, buna değer olarak kabul edilir tür erkek dekorasyon öğrenmek olduğunu tatsız ve gereksiz. Gezilecek noktalara neden olmazlar ve çoğu zaman, erkekler, tüm bir tarih, güçlü seks temsilcisinin tüm düşüncelerinin sorusu etrafında döndürüyorlar, Bu küpeler genellikle idrarda nasıl tutulur?.

on. Kedami ile elbise

Bu yeni bir moda ve onunla tartışmayacaksın. Ancak erkekler daha muhafazakar görünüyorlar ve Yeni moda al. Birçoğu, elbise ile birlikte bir kadın giyen bir kadın giyen spor ayakkabılarını geliştirdiklerini itiraf etti.

onbir. Büyük atkılar ve kapaklar

Büyük kapaklar ve grotesk atkılar – Moda zirvesi, ancak erkekler böyle kıyafetler, çoğunlukla fizik ve anatomi alanından bazı sorulardır – ve hanımların başı nerede ve onun için zor değil. Tabii ki, sokakta yaşıyorsanız ve Omyakne’de bir yerde yaşıyorsanız, büyük kapaklar oldukça açıklanacak ve hatta ilgili olacak, ancak bölgelerin geri kalanında, hatta sıcak havalarda bile, kıyafet samimi erkek şaşkınlığa neden oluyor.

12. Şeffaf kayışlar

Hayır, bu aksesuar, o sadece belli değil can sıkıcı kalmıştır değildir ve erkekler bu kayışlar bayanlar tarafından ihtiyaç vardır neden ruhun gelen “sunulacak” vermedi. Sıradan – bu görülebilir, kadınlar demek. Silikon görmüyorum dan Ama bunlar da görülebilir, askısı erkekleri ve bu nedenle pratik faydalar korku.

13. jant

Birçok erkek, 12 yaşına ulaşmış kızlara jantları satışı durdurmak için tüm dünyada gerçekleştirilen. Ve tüm çünkü her yaştan bayan Böyle bir aksesuar kız yapar, ve savunmasız çocuk resim romantik yol kurmaz.

Ben mutlu ve uzak günahtan bilinmeyen bir yöne hizmet etmekle, bir bayana büyük şeker satın almak bir oyuncak vermek istiyorum.

on dört. Leggins

giyim Değil tip erkeklerde bir şaşkınlık ve redde neden ve hangi tozluk bu fikir ne olursa olsun şekil ve genel tarzı, aklıma geldi kime, yıpranmış. soruları neden olmaz tozluk İnce ve spor kızlar. Sorular gür bayanlar tozluk şeklinde de ortaya.

15. kaşlar

Modern moda, sobular, gururlu geniş bir kadın eğilimi ve kalın kaşları, önerir. Ve birçok kötü moda gereklerine sunulur, devam. Onlar kurmak ve bu bakış daha belirgin şekilde kaşlarını okşadı ve son derece rahatsız edici erkekler.

görüntünüzü toplarken, bu toz öfke ve gerçekten çekici olmak için yardımcı olacaktır, bu “beşik” ile başvurmak için tembel olmayın.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 2
  1. Adem Aydın

    Stilistler erkekleri mi sevmezler yoksa kadınların gardıroplarını mı tercih ederler? “Kadınların cephanelerinden 15 şey” ifadesi ne anlama geliyor?

    Yanıtla
    1. Emre

      Stilistlerin cinsiyetlerine bağlı olarak tercih ettikleri konusunda genelleme yapmak doğru olmaz. Ancak genellikle stilistler kadınların gardıroplarını tercih ederler çünkü kadınların geniş ve çeşitli kıyafet seçenekleri vardır. “Kadınların cephanelerinden 15 şey” ifadesi, kadınların geniş giyim seçeneklerinden ve farklı tarzlardan yararlanarak şık ve kendine özgü bir tarz oluşturabilecekleri anlamına gelir. Bu değişiklik, farklı stilleri denemek ve kişisel tarzlarını keşfetmek isteyen kadınlar için faydalı olabilir.

      Yanıtla