...

Taş tökezliyor – Alkol: Çin Rus kadınlar gibi değil yaptıklarını anlattı

Çin Jimu Chutian Rus kızların evlilik hakkında gerçeği ortaya çıkarmak için karar. Ona göre, kendi özelliklere sahip ve bir insan-Çince ile ilişkide bir sorun olabilir.

Chutyan kız arkadaşı Çinlilerle evlilik kendini bağladı kim tanıdık sahip olduğunu söyledi. kız Çin’de çalışmaya geldiğinde tanışmışlardı.

Taş tökezliyor - Alkol: Çin Rus kadınlar gibi değil yaptıklarını anlattı

Ruslar – Combat Ulus

Rus kadın Çinli Uhager cazibesini direnmek açamadı: o, sevecen, özenli ve her zaman sorumluluk almaya hazır olduğunu.

“Evlilikten sonra o evlilikte mutlu söyledi. O harika bir kocası var, ama tahammül etmediğini şey var!”- Jimu anlattı.

Yazara göre, Rus kadın ve tökezleyerek bloğun nişanlısı arasındaki alkol oldu. Çin’de, bir kadının içmeyin gerektiğine inanıyoruz – bu boyamak değil. Buna ek olarak, Jimea o Rusları “savaş ulus”, bir adam değil, aynı zamanda kadınları bulunacağına inandığını söyledi.

Rusya’da bir kişi hiçbir hobileri varsa”, insanlar ziyaret kulüpleri ve içki severim. Hatta kızlar arasında daha istekli içki var “Chutany dedi. Birisi onları kontrol ettiğinde Ayrıca, Rus kızlar tahammül yok, her şey Çin’de farklıdır.

Ona sahip Chutany “InoSMI” paylaşılır – Birçok Rus kızlar hakkında Çince görüşünü bulma ilgilenen edildi.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Cihan Erdoğan

    Çok ilginç bir başlık seçimi! Pekâlâ, bu metni okuyan biri adına bir sorum var: Taş tökezlediğinde tam olarak ne anlama geliyor? Ayrıca “Alkol: Çin Rus kadınlar gibi değil yaptıklarını anlattı” ifadesiyle ne kastediliyor? Bu konuda daha fazla ayrıntı verebilir misiniz? Merak ettim!

    Yanıtla