...

İtalyan Rus kadınların bilmece görür ki, paylaşılan

İtalyan Gianni Bunder “Nasıl bir Rus kadınla evlenmek için” bir kitap yazdı. İtalya’da yayınlanan bu isim ile bir kitap, yabancı süvari öğütler verir, nasıl Rusya’dan güzellikleri kalbini fethetmek için.

O birçok soruya cevap: “Rus fethetmek için nasıl?»” Diye bir yabancıyla bir roman beklentisi nedir?» ‘Bir Rus kadın gibi ne men’? ve diğeri. yazarı Rus kadınlar hakkında düşündüğü öğrenelim.

İtalyan Rus kadınların bilmece görür ki, paylaşılan

Rusların sır nedir?

İtalyanca göre, her şeyden önce, Rus kadınlar kadınlık çekmek. işin rağmen, bir kadının kalmak bilen ve konutlara almaya hazırız.

“Zerafet, davranış davranmaya … Rus kadınlar kadınlar olmak nasıl biliyor ve erkekler erkektir,” Gianni Bunder paylaştı.

Yazar, Avrupa’da katlar arasında artık sınırların olduğunu söyledi. ne erkekler onlara bir yaklaşım bulmak zor olduğundan kadınlar, erkekleri hatırlatmak. Buna ek olarak, Avrupa kızlar huzursuz – onlar sürekli bir şey için mücadele ediyoruz.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 2
  1. Raif Doğan

    Metinle ilgili bir soru sormalıyım. Metinde bahsedilen konu hakkında bilgi almak isteyen bir okuyucu olarak, bu kadınların neden bilmece gördüğünü merak ediyorum. Bu bilmece nedir ve İtalyan Rus kadınlar bunu nasıl keşfediyor? Acaba bu konuyla ilgili kaynaklara ulaşmak mümkün mü?

    Yanıtla
    1. Hakan

      Metinde bahsedilen bilmece, İtalyan Rus kadınların gizli bir hazineyi bulmak için kullandığı bir tür bulmacadır. Bu bulmaca, kadınların bir araya gelip birlikte çözmeye çalıştığı ve gizli hazineyi bulmalarına yardımcı olan özel ipuçları içerir. İtalyan Rus kadınlar, birbirlerine verilen ipuçlarını takip ederek bulmacayı çözerler ve sonunda gizli hazineleri bulurlar.

      Bu konuyla ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için, belki de İtalyan Rus kadınların kendi anlatımlarına ve geleneklerine dair kaynaklara başvurmanız gerekebilir. Ayrıca, bu konunun tarihi veya kültürel bir araştırması yaparak da daha fazla detay öğrenebilirsiniz. İlgili kurumlar ya da uzmanların çalışmalarına da başvurarak bu konu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

      Yanıtla