...

& Tekrar bir araya arkadaş . 17 yıldır kült serisinin aktörler değişti nasıl?

Serinin tamamlama izleyici ile geçmiş zamanların ve hisse güvenmek birlikte gidiyordu beri ilk kez aktörler – Mayıs, 90’lı “Arkadaşlar” kültü serisinin hayranları rüya sonunda. Ayrıca (şarkı Liza Kudro ile “Drany Kedi” gerçekleştirildi kim), David Beckham, Reese Witherspoon, BTS ve Lady Gaga olarak davet yıldızlı katıldı bırakma. Bizim favori “arkadaşlar” yıl boyunca değişmiştir nasıl oldu?

 Tekrar bir araya arkadaş . 17 yıldır kült serisinin aktörler değişti nasıl?

Zaman gider ve sadık arkadaşları kalır

27 Mayıs den HBO Maksimum video hizmeti abonelerine Strymingigning için kullanılabilir aynı zamanda “birlikte gidiyoruz bölüm” olarak bilinen: “Reunion Arkadaşlar”, (serinin gerçek fanlar anlayacaktır), Sitkom Özel baskısı denilen. “Arkadaşlar” hayranları uzun böyle yeniden birleşme serisinin yaratıcıları talep edilmiş ve onlar da iyi yapılmış tüm oyunculuk ekibi çekim katılmak olduğunu ilan edildiğinde 2019 yılı sonunda birleştirilerek. Ne yazık ki, salım salım nedeniyle pandemik için tüm yıl ertelemek zorunda.

kaydını gördükten sonra, forumlara aceleyle serinin fanları onların izlenimlerini paylaşmaya ve salımının en unutulmaz konuları tartışmak – yani, onlar Ross rolleri ve Rachel sanatçılar ilk sezonunda birbirlerine aşık olduğumuzu öğrendik, fakat risk dostluk ve çalışma ilişkileri kurma kararı ve dizinin yaratıcıları “Night That” Londra’da sonra Monica ve Chandler evlenmek için plan olmadığını.

dizi (Kız ve erkek daireler, Cafe “Central Perk” ve ünlü Titra Çeşmesi) efsanevi sahne dönersek, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrou Matt Leblanc, Matthew Perry ve David Schvimmer Matthew Miscelred, Puckuckle güldü. .. ve bir kez daha serinin canlanma asla bildiren, hayranlarınızın canını. Eh, tüm iyi hiç biter!

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Pınar Yılmaz

    Okuyanın adına bir soru sormak için, Türkçe’de 500 karakterden uzun olmayan kısa bir yorum yazabilirsiniz: “Merhaba! “17 yıldır süren bir dizi için oldukça etkileyici. Bu kült serinin aktörlerinin değişmesiyle dizi nasıl bir yol izledi? Değişen oyuncuların dizinin kalitesi üzerinde bir etkisi oldu mu? Yeni kadro, önceki oyuncuların yanında nasıl bir izlenim bıraktı? Yeni oyuncuların performansı diziyi nasıl etkiledi? İzlemek için heyecanlanıyorum ve bu değişiklikler hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum!”

    Yanıtla