Temiz raflar ve parlak ayna: hidrojen peroksit ile basit ve etkili bir lifhacks

Bizim çoğu yaralar işlenmesi için, yani, randevu ile hidrojen peroksit kullanarak alışkın. Ama aslında, bu küçük kabarcık çok fazla olabilir.

Temiz raflar ve parlak ayna: hidrojen peroksit ile basit ve etkili bir lifhacks

Bu bazı durumlarda etkili olduğu ortaya çıktı. Biz ev için kullanışlı “hileler” ile pay karar – take note!

buzdolabı rafları

Eğer buzdolabının ve su ile karıştırılarak gıda soda, iç duvarları durulama olabilir, Öncelikle – bu kirliliği kaldıracaktır. Daha sonra da bütün hidrojen peroksit kaydırmak – bu hoş olmayan bir koku ortadan kaldırır ve patojenik bakterileri öldürür. peroksit de kaldırılır – Genellikle buzdolabında Eğer mantar fark edebilirsiniz.

Referans için: 50 mi. Peroksit, aynı zamanda bu kalıp başlatılmaz böylece bulaşık eklenebilir.

Mantar hastalıkları

Hidrojen peroksit, aynı zamanda etkili bir bitki üzerindeki mantar üstesinden gelebilen. Hastalığın ilk aşamasında yardım edecek. enfeksiyonun ilk eser miktarda, (peroksit ve sudan oluşan bir karışım ile 3 bitki püskürtme. Kaşık su kovasına için yeterli olacaktır).

Camları ve aynaları

Mükemmel Şekil gözlük ve aynalar ile çalışma peroksit. Peroksit, su (50 ila 50) ile karıştırılabilir ve daha sonra yüzeyi silin gerekir. onlar, bu yüzden de floş için dispers parlaklık yok yanında! Bu boşanma sonrasında bırakmaz.

giysi Sarı noktalar

Kendine beyaz şeyler giyen zevk inkar etmeye gerek yoktur. Onlar olağanüstü Tazelemeye bakmak. Ancak pek çok yakında ter görünmeye sarı lekeleri tarafından durdurulur. panik olmadan! Sadece peroksit alıp kirlenmiş bölgeyi hamile. olmadı gibi lekeye yıkandıktan sonra.

Yeni olarak tava

tavayı yıkayıp piç yardım peroksit da olacak. Bir lapası durumuna su ile karıştırın ve sonra kirlenmiş bölgeye uygulamak. 15 dakika sonra, bir sünger ile alışılmış araç ile bulaşıkları veya piçi yıkama.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Pınar Şahin

    Bu metni okuyan kişi adına bir soru sormak için Türkçe kısa bir yorum yazacağım. Hidrojen peroksit ile temiz raflar ve parlak bir ayna için etkili bir lifehack öneriliyor. Ancak benim merak ettiğim, hidrojen peroksit kullanırken dikkat etmemiz gereken herhangi bir risk veya yan etki var mıdır?

    Yanıtla