Üzerindeki zaman güçlü değil: Yıllar boyunca övgü olan yıldızlar

Hepimiz çok farklıyız, ancak zamanımız için geri dönüşümsüz bir şekilde eşit olarak ayrılıyoruz. Natalie Portman filmde rol aldı yana “Leon” 27 yıllık (aktris 12 idi) geçti ve biz hala küçük bir kız gibi onu hatırlıyorum. Kate Zaten Winslet uzun yetişkin kadın ve hala “Titanic” genç bir gül kadar onu ilişkilendirmek.

Üzerindeki zaman güçlü değil: Yıllar boyunca övgü olan yıldızlar

Zaman tüm düşman için değil çıkıyor. Bu aktrisler sadece daha ağrılı hale gelmiştir! Dedikleri gibi – bloomed.

Renée Zellweger: 52 yıl

yılda aktris onu durumda, öyle görünüyor ki, bu belirgin baktı, güvenini kazanmış ve gelmiştir, plastik gerçekten yardımcı oldu. O kuvvetle onun elmacık kemikleri artarak çene, ayrıca dudak şeklini değiştirdi. Renée Zellweger gençliğinde ince değildi, ama halkın sevgisini kazanmak için ona engel olmadı.

Yine de, zaman genç cazibesi ile “kanca” mümkündü ve aktris operasyonları yoluna başvurduğunda. Onlar lehine gitti!

Kate Winslet: 45 yıl

filmi “Titanik” yıldızı doğal güzelliği destekler ve o iyi gibi görünüyor! oluşturulan Rachel Weiss ve Emma Thompson plastik karşı İngiliz ligi: Kate Winslet ahlaksız ve hatta diğer aktrisler yardımıyla şey müdahaleyi düşündüğü.

Bu aktris asla diyet oturuyordu ve plastik cerrahların hizmetlerini kullanmak vermedi dikkati çekiyor. Buna rağmen, o dünyanın en güzel kadınlarından biri.

Cate Blanchett: 52 yıl

aristokrat görünümüyle aktris daima iyidir, ama yıllar içinde onun güzelliği sadece arttı. Cate Blanchett, Kate Winslet, doğal yaşlanma destekçisi gibi, plastik cerrahi çare yok.

Bir şekilde bir röportajda o güzelliğin sırrı paylaştı. aktris göre, en önemli şey sağlıklı beslenme ve önlemek güneş ışığına yeterli uyku, sopayı alıp ve sevgi kendinizi, elde etmektir. O, önemli değil bulutlu cadde veya üzerinde güneşli yapar – aktris UF filtrelerle koruyucu ekipman olmadan evden dışarı hiç gelmiyor.

Daha fazla bilgi edinin  55 yaşındaki Rahibe, genç yüzünün sırrını ortaya çıkardı

Natalie Portman: 40 yıl

9 Haziran Amerikalı oyuncu 40 yaşına. Ama her 30 bakmak başardı olarak? Şüphesiz, Natalie Portman kendi güzellik sırları vardır. 2009 yılından bu yana, o hayvan ürünleri kullanarak durdurdu, aktris çok su içer ve cilt temizliği yakın önem veriyor.

Natalie Portman sadece kırışıklıkların görünümünü sonra buna başvurmak için gerekli olduğunu göz önünde bulundurarak yaşlanma karşıtı kozmetikler kullanmaz.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 2
  1. Janset Yıldırım

    Bu yıldızlar yıllar boyunca övgü almış olsa da, zamanın üzerlerinde gücünün azaldığını düşünüyor musunuz? Onların parlaklığı azaldıkça, nasıl bir değerlendirme yapmamız gerekiyor? Yaşamı boyunca başarılı olan biri, yaşlandıkça başarı merdivenlerini aşamaz mı? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

    Yanıtla
    1. Umut

      Evet, yıldızlar yıllar boyunca övgü almış olsa da, zamanın onların üzerinde gücünü azalttığını düşünüyorum. Parlaklıkları azaldıkça, onları değerlendirmemiz gerekiyor. Benzer şekilde, yaşamı boyunca başarılı olan birinin yaşlandıkça başarı merdivenlerini aşamayabileceğini düşünüyorum. Zamanla, insanların ve şeylerin değeri değişebilir ve başarı geçici olabilir. Bu nedenle, başarı ve övgü alan birinin yaşlanmasıyla birlikte onları farklı bir bakış açısıyla değerlendirmek önemli olabilir.

      Yanıtla