...

Uzmanlar tişörtler bu yaz seçmeliyim anlatırken

Tişört – yaş giyim dışarı. Haklı olarak herhangi bir kadının gardırobundaki en popüler maskelerden birini kabul etti. Bu basit ve alçakgönüllü bir şey, çorap ve bakımda kolaydır. T-shirt’in doğru seçimi moda görünmeye yardımcı olacak ve aynı zamanda yaz gardırobunun alımında dışarı çıkmamaya yardımcı olacaktır.

Fakat aynı zamanda basit tişörtlerde de kendi moda var ve bu nedenle stilistler denir Bu yazın en uygun eğilimleri.

Uzmanlar tişörtler bu yaz seçmeliyim anlatırken

Hala moda kalıyor Yazıtlı T-Shirts. Bu, bireyselliğinizi ifade etmenin bir yoludur, tadını, ruh halini ve mizah anlayışı göstermesi. Ve bu nedenle, yazıyı seviyorsanız ve göğsünüze veya arkanızda giymeye hazırsanız, cesurca bu giysileri seçin. Yazıtlı T-Shirts, klasik pamuktan biraz daha az yaşıyor, ancak 1-2 sezonun doğru bir şekilde sonuna varacağı.

Bu yaz moda ve Beyaz tişörtler. Aslında, eğilimi yarım yüzyıldan bırakmazlar. Ancak bu yaz, beyaz bir tişört hakkında aniden hatırlanan ünlüler ve hatta şık markaların tasarımcıları ve basit bir beyaz tişört benzeri görülmemiş bir talep kullanmaya başladı.

Burada tasarruf etmek çok zor. Gerçek şu ki, yüksek kaliteli beyaz renkli pamuk oldukça pahalı ve düşük kaliteli ve ucuz hızla gri olacak, hayatta kalmayacak ve ilk yıkama. Bu nedenle, daha pahalı hale gelmek daha iyidir, ancak uzun süredir yeterli tişört olacaktır.

“Tai-Dai” – Yarım asır önce popülerliğinin zirvesini sağlayan etkisi, ancak bu yazın iade ettiği ve şimdi trend olduğunu. TAI-DAI’nin etkisi olan hipnotik ve psychedelic boşlukları ile boyanan şeyler, dünya couturiers’ın en iyi pahalı koleksiyonlarında sunulmaktadır. Ancak Stella McCartney gibi daha erişilebilir seçenekler bulabilirsiniz.

Trend’de bu yaz aldı Logo ile t-shirtler. Çok uzun zaman önce, marka mevduatı, kötü tonun eşiğinde uygunsuz, imtiyazsız ve gereksiz bir iş olarak kabul edildi. Ama bu yaz durum değişti.

Logolar şimdi sadece kapsamını çıkarmak için değil, aynı zamanda bu konuda demirden. Giysilerin yaratıcıları kendi logolarında yağmalamayı bıraktı ve diğer logolarla gömlek ve diğer kıyafetler üzerinde bir yer vermeye karar verdi, asıl şey herkese ve herkese aşina oldukları için. Yani, yazıt marvel veya coca-cola ile bir tişört bulmak, cesurca almak – şık.

Başka bir eğilim – Sanatçıların efsanevi tuvallerine ve yazarların ve şairlerin alıntılarına tanıtım. Hatta ayrı bir isim bile var – “Out Legend”. El Salvador Dali’nin çoğaltılmasıyla bir t-shirt seçebilirsiniz, Kandinsky veya Shishkin’in tuvallerindeki seçimi durdurabilirsiniz. Genel olarak, seçim büyüktür – tüm dünya sanatları hizmetinizde. Bu sadece başkalarının dikkatini çekmiyor, aynı zamanda böyle bir tişört sahibinin yüksek entelektüel gelişiminde de altlıkla ipuçları.

T-shirt bu yaz herhangi giysileri ile kombine edilebilir – şort ve pantolon, kot pantolon ve eteklerle ve hatta sundresses ve tulum ile.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Veli Aydın

    Bu yaz tişörtler tercih etmeli miyiz? Uzmanların bu konuda ne düşündüğünü merak ediyorum. Yaz aylarında tişörtlerin avantajları ve dezavantajları nelerdir? Sizin öneriniz nedir? Hangi malzemeler ve tasarımlar daha uygun olabilir? Yaz sıcaklarında rahatlık ve stil arasında nasıl bir denge sağlanabilir? Önerilerinizi bekliyorum.

    Yanıtla