...

Ve 171. + bir köpek gibi kaynaşık. Bazı Sadece bir korku!: Larisa Guzeeva bir sal tatilden sonra kilo aldı

Lider “Hadi olsun evli”!»Larisa Guzeyev onun ifadelerde utangaç değil. O cesaretle programa aptal biri veya onun vakti dışarı çıktığını “alnından” bir kadını ilan etmek konuğunu adlandırabilirsiniz, iyi damat bulmak çok zor olacak. Ama birçok seviyor.

yorumlarında hayatı ve davranış anlaşmazlıkları takip ediyor Instagram Guzeyev imzalanan Birçok kişi,.

Ve 171. + bir köpek gibi kaynaşık. Bazı Sadece bir korku!: Larisa Guzeeva bir sal tatilden sonra kilo aldı

Ekstra kilogram şikayetler

Tatile 61 yaşındaki TV sunucusu tablosu bol oldu görünüyor. Bu ay o ekstra kilo alan, ancak her şeyi olduğu gibi bırakmak için gitmiyorum. Larisa Guzeyev programının bir sonraki çekim önce, Grimvagen fotoğraf yapmaya karar. çerçevede, o hazır makyaj ve koydu saçlı bir bornozla çıktı.

“Yeni bir çalışma haftası yeni yıl sonra başladı. Sasha Benim favori ve ben bu yılbaşı Harces bir köpek gibi cevapsız. çeşit Sadece bir korku, sen kendim için almak gerekir, “Guzeyev abonelerine şikayet. Sasha onu kapalı olan bir stilist olduğunu.

Bundan sonra Guzeyev olumlu bir not bitirmek için karar. O görünüşüne tamamlar hale aboneleri teşekkür: “Senden iyi yorumlar almak için çok güzel olduğumu. Sana patlama ile Sashkin Hairstyle sevdim sevindim. Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle. “.

Larisa Guzeeva ayrıca bornoz kokusunu çalıştığını Follovers söyledim, ama pek üzerinde çıktı. “Ben hayal kırıklığına uğratmadı böylece, benim gibi, aynı zamanda acı umut. Hadi kaybetmek ağırlık araya!”- fanlar TV sunucusu hitaben.

Fanlar herhangi ağırlıkta güzel Larisa düşünün, ama ne kadar olursa olsun, o ciddi kaybetmek ağırlık niyetinde!

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Tarkan Yıldız

    Larisa Guzeeva sal tatilden sonra kilo almasıyla ilgili olarak ne düşünüyorsunuz? Bu durum hakkında ne düşündüğünüzü merak ediyorum. Ona tepkiniz nedir?

    Yanıtla