Victoria S Gizli Melekler ve Birçoğu değiştirileriyle çok mutsuz

Bu kadar. 23 yıllık sadık hizmetten sonra, Amerikan iç çamaşırı markasının efsanevi “melekler” nihayetinde nihayet kanatları katladı. Haziran ortalarında, şirketin yönetimi büyük ölçekli bir rebranding’i açıkladı: Her zamanki melekler yerine, marka şimdi bir kısmı moda dünyasıyla ilgili olmayan “başarılı ve ilham verici” bir grubu temsil edecektir. Yeni temsilciler grubu LaConic adı vs toplu olarak giyecek.

Victoria  S Gizli  Melekler  ve Birçoğu değiştirileriyle çok mutsuz

Melekler değiller

Yeni ekibin misyonu, “gerçek” müşterileri “gerçek” müşterileri temsil etmektir ve halkın bir zamanlar da “Patriarchal” marka değerlerini, tüyler ve eldivenli, Bras ve uzun bacaklı güzellikleri ile işlemeli Parametreler 90-60-90. marka sıklıkla çeşitliliğin olmaması için eleştirildi – tüm “Melekler” Victoria Secret aynı tip vardı ve bazılarının görüşüne göre, kesinlikle şirketin müşterileri tarafından temsil edilmeyen. Hatırlatma; 1998 yılında mesafe podyumda hissetti ilk kez “Melekler” için. Efsanevi temsilcileri arasında, Karen Mulder, Thare Banks, Heidi Klum, Giselle Bundchen, Leticia Casta, Miranda Kerr, Rozy Huntington-Whiteley, Alessandra Ambrosio ve Dautzen Cruz bahsedebiliriz.

Zaman gitti, ama marka değişikliğine hayır acelesi vardı, her şey mükemmel formları ile uzun saçlı güzellikleri öncelik vererek daha aynıdır. Sadece 2019 yılında, modellerin saflarında bir mannequer artı Boyut Eli Teit Cutler ve ardından Kız Transseksüel Valentine Sampayo eklendi yoktu. Ama bu halk için yeterli değildi ve feministler değişikliği talep etti. Amerikan futbolu oyuncusu ve LGBT aktivisti Megan Rapino, Hint aktris ve şarkıcı Psopra, Çin kayakçı Aylin GU, İngiliz gazeteci ve fotoğrafçı Amanda de Caden, Swiss-Amerikan modeli Artı Sayes Paloma Elsessier, Güney Sudanlı-Avustralya modeli ve Brezilyalı model, Transseksüel Valentina Sampayo.

marka gösterileri büyü, görünüşe göre sonu geldiğini bazıları hala üzüntüyü dile rağmen, kadınlar, çoğunlukla, liderlik girişimine destek. “Eğer Victoria’nın Sırrı düşünüyorsanız, kadınlar Megan Rapino gibi olmak istiyorum değil, Adriana Lima gerektiği” bir hayal kırıklığına twitter müşteriyi yazar. Yüksek sesle, tüm hoşnutsuzluk açıkçası kadınlardan daha bu çok daha az ayrılmış terimler için yeni temsilcilerinden görünüm filelenerek ve kullanarak, erkekler tarafından ifade edildi.

Daha fazla bilgi edinin  Arılar, Alpaka ve Raco: Sıradışı Yıldız Evcil Hayvanları

Bunun hakkında ne düşünüyorsun? Onlar yeni bir kolektif lehine “melek” terk marka hakkının liderleri vardı? Biz Size göre ilgilendi!

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Cansu Demir

    Okuyucunun adına bir soru sormak için, “Victoria ve Gizli Melekler ile pek çok değişiklikle çok mutsuz olan kişi için neyi değiştirebilirim? Hangi şeyler onu daha mutlu edebilir?” diye sorabiliriz.

    Yanıtla