Yabancı erkeklerin en güzel Rus kadınların listesini oluşur

özel heyecanla men “cezası” hazırlanıyor, Rusya’da bir tatil planlayan – Rus kadınların güzelliği son derece tüm dünyada değerlidir sır değil. Güçlü seks yabancı temsilciler en güzel Rus kadın notunu hazırlamak sorulduğunda nedenle, onlar büyük bir zevkle zevk – beklendiği gibi ve, vaka iki ve üç isimlerle sınırlı değildi.

Farklı değerlendirmesi belirtilen bayanlar sonra aşağı birkaç adım bırakarak, daha sonra üst 5’de yükselen yerlerde değişiyor, favori listesi oldukça olan genel Ama (ve sadece Anna Kournikova hemen her zaman podyumun üstünde kalır) bariz.

Yabancı erkeklerin en güzel Rus kadınların listesini oluşur

Kim bütün çivi ışığında olduğu?

Çoğu zaman hayran yabancıların aşağıdaki genç bayanlar çağrı:

  • Anna Kornikova. Rus tenisçi sporseverler başkanı konuştu (ve Slav Güzellik maçları sırasında onlar tarafından davrandı olanların) 90’lı yılların sonunda. Kötü umuduyla için haber: Anna ve İspanyol seks sembolü Enrique Iglesias yirmi yıldır birlikte ve çok mutlu.
  • Natalya Vodyanova. Supermodel ve SuperMamm, Rus güzelliğinin tüm sevenlerinin tüm listelerinde bulunabilir.
  • Maria Sharapova. Tenis kortlarının yıldızı, ilk güzelliğin tacı için sürekli Anna Kournikova ile savaşır ve sık sık kazanır.
  • Alina Kabaeva. Atlet her zaman ilk onun içine düşer. Antrenör, büyük olasılıkla en iyi tahminleri bekledi, ancak genel olarak çok iyi bir sonuç!
  • Svetlana Hodchenkova. Yabancı kitleler, “Wolverine: Immortal” filminde onunla tanıştı, Gadukov imajında ​​Svetlana’nın Avustralya Aktör Hugh Jackman’a bir kopya verdi. İlk görüşte aşktı.
  • Marina Aleksandrov. Ekaterina Büyük rolünün sanatçısının kırılgan güzelliği yabancı erkeklerin kalbini eritti.
  • Anfisa Chekhov. TV sunucusu genellikle yurtdışı güzellik derecelendirmelerinde görünür. Peki ya bu tür veri ve telecast ile!
  • Irina Shayk. Eski arkadaş bradley cooper ve cristiano ronaldo kimse kayıtsız bırakır. Süper model – Birçok erkeğin rüyası!
  • Anna Semenovich. Batıda, o bir patenci olarak fazla biliyor, ama daha az vokal veri ve baştan çıkarıcı formlar.
  • Nyusha. şarkıcı yıldız güzellikleri arasında layık gerçekleşti. Resepsiyon rölesi hazır Yeni nesil!
Daha fazla bilgi edinin  Tüm durumlar için: Gürcü tasarımcı partiler için kadın ayakkabısı icat

Aktris Elizaveta Boyarskaya, tenis oyuncusu Maria Kirilenko, TV ana Victoria Bonya ve Lera Kudryavtseva, Güzellik Oksana Fedorova ve Natalia Glebova yanı sıra Kraliçe,.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Volkan Yalçın

    Merhaba, yabancı erkeklerin en güzel Rus kadınlarının listesini oluşturmak üzerine bir sorum olacak. Bu listenin oluşumunda hangi kriterler dikkate alınıyor? Sadece fiziksel görünüm mü ön plana çıkıyor, yoksa kişilik ve diğer özellikler de değerlendiriliyor mu? Ve bu listedeki kadınlar neleri temsil ediyor? Kültürel bir temsil mi, yoksa sadece güzellik mi? Teşekkür ederim!

    Yanıtla