...

Yaz Klasik: Hawaii gömleği ne giymek

Planlarda tropiklerde dinlenme yoksa, ama gerçekten oraya gitmek istiyorum, hiçbir şey bir Hawaii gömlek gibi “hareket ettirmene” yardımcı olacaktır! şık bir görünüm için bunu giymek nasıl söyle – Hollywood yıldızlarının onu gerçek bir hit yaptı.

Yaz Klasik: Hawaii gömleği ne giymek

Hawaii Gömlek – Yaz ve Ölümsüz Hit’in Sembolü. Plaj rekreasyonu, partiler, kokteyller, dökülen nehir ile ilişkilidir. “Rum Günlüğü”, “Las Vegas’ta Korku ve Nefret” filmlerini hatırlayın ve DR. – Hawaii Gömleklerinde Ana Karakterler.

Hawaiik’in başlangıçta erkekler için yaratıldığı gerçeğine rağmen – Hassasiyet ve kovan ekler. Ne ile birleştirilebileceğini söyleyeceğiz.

Bodrum’da gömlek giymek ne

Gömlek unisex modelleri aittir, bu doğrudan bir etek Maxi ve pantolon ile benzeri eşit şık bir görünüm olacak. oyunbazlığı vermek için, gömlek kenarları bir yay içinde veya üst düğmeleri bir çift unbutton bağlı olabilir.

Hawaiics geniş pantolon ve ekipmana sahip harika görünüyorsun – yürüyüş şehir etrafında! Eğer saç, pompa küpe, eklenti topuk ayakkabı toplarsak – Akşam görüntü hazır. şehrin içinden yürüyüşe en uygun seçeneği: şort + Hawaiika, spor ayakkabıları ya sandaletler (bunlar kot veya sfari tarzı olabilir).

Ama% 100 isabet – bu bir füzyon mayo ve Şapkalı bir gömlek. Cesur plaja gitmek, ama başkalarının bakış açısına hazırlıklı. Hawaii gömleği ile görüntü her zaman parlaktır.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Jülide Tekin

    Okuyucu adına bir soru sormak için, 500 karakterden fazla olmayacak şekilde kısa bir yorum yazın: “Hawaii gömleği ne giymek için uygun bir seçenek midir? Kumaşı rahat mıdır ve hangi kıyafetlerle kombinleyebilirim?”

    Yanıtla