...

Jia Karandzhi

Jia Karandzhi

Jia Karanji birçok yönden ilk oldu: onun önünde, model, her şeyden önce, böyle bir baş döndürücü başarı onu kamu kişilere böyle her yerde zafer + talep etmedi – Kadınlara “yirminci yüzyılın Chims” ölmedi. Biyografi ve kariyeri JIY çok zengin, değiştirilebilir, skandallar, ne kadar parlak, erişilemez ve benzersiz. Gia Fenomeni oldu? Şüphesiz. Ama bütün dünyayı nasıl almayı ve çok hızlı bir şekilde kaybetmeyi başardı?

Biyografi

Sarı presler yukarı ve düşen jiuses çiğnemek ne kadar olursa olsun, aslında bir gerçektir kalır: Cindy Christy Naomi Claudia El Tatiana Linda: o süper, 1990’ların dayanılmaz ve sevimli idoller bir dizi devlet haline gelmiştir peşindeydiler ve daha birçok ünlü güzellikleri,. Bu belirsiz ve karmaşık mesleğin tüm temsilcileri için – Model – Jia bir dereceye kadar taklit etmek için bir örnek oldu. Bu zor şeyi nasıl büyüdü ve büyüdü?

İlk yıllar

Jia Marie Franji 29 Ocak 1960’ta Philadelphia’da doğdu. kız neşeli Fidget, genç yaşta gelen olmasına rağmen o mutsuz ailede büyüdü. JII 11 yaşındayken, ebeveynler boşandı ve kız iki ev arasında kırılmak zorunda kaldı. Buna ek olarak, çocuk ebeveyn dikkatinden yoksun bırakıldı ve her iki atadan da herhangi bir endişelendi.

Ketlin Farangları ailesini terk etti ve yıllar sonra geri döndü: onlar ve Joe – ailenin babası – tekrar tekrarlandı. Ama öyleydi. Ve bebekler onlara ihtiyaç duyduğunda, ebeveynleri sadece meşguldü. Jia ailede tek çocuk değildi, o yerli kardeşi vardı. Çocukluk çağı, çünkü kız ailede gereksiz hissetti, çünkü çocukların babadan aldığı aynı ilişkiyi hissetmedi.

Joe Quaranji’nin kendi işine sahipti – bir restoran ağı yönetti. Babanın fast foodlarının sığınağının arkasındaydı ve JII’nin ilk deneylerine “ekmek”. 17 yaşından beri, Jia babasının Bistro’sunda sürekli çalışmaya başladı, ama annenin kızını yapmak için diğer bakışları vardı.

Bunun için özel bir şey yaptı, ancak Jia gençlerle iyiydi. Doğadan kız büyüleyici yüzü ve seksi vücut oldu. Ketlin Frangja ikna edildiğini modeli işinde onu güzel kızı geleceği. Böylece, Ji’nin annesi, kendi güzelliğinin satışı için babanın snatcher’daki omlet satışından kızı geçmeye başladı.

Neden başlamaya başladığını bilmemek, Jia, yerel Philadelphia’nın gece kulüplerinden birinde dansçı aldı. Ben özellikle orada yakalamak bir şey olmadığını fark New York’a taşındı kız, baş döndürücü bir başarı onu bekliyordu nerede.

Kariyer

1978 yılında 18 yaşında, Jia “Big Apple” idi. o Orada karşılamak Wilhelmin Cooper’a hemen şanslı yeterli oldu – Kendi acentesi sahibi – Geçmişte, üst modelinde, ve o zaman.

Jia ilk anlaşmasını imzaladı ve aylık ilk çift yalnızca yeni bir iş elini sıkışmış.

Yakında başka çok önemli bir toplantı oluyordu: Jia Amerikan Vogue Artur Eldgort ait fotoğrafçı buluştu. Francesco Scavullo Marco Glavao Richard Avedon – Bu görüşme diğer fotoğrafçılar Vogue ve Cosmo ile tanıdık çıktı.

Wilhelmina Cooper, GIA için pratikte muhteşem bir peri-godfather oldu, çünkü genç modelin şöhretinin üstüne hızla yükselmesi ve modeli işinde son derece nadir görülen tanıtımı sayesinde oldu.

onur münhasıran sarışınlar idi bu piramidin tepesinde onu görkemli kabuller için: Jia büyük moda esmer dünyasına takip sarılmış.

Bu arada, gün batımından birkaç yıl sonra Cindy Crawford, Ji’nin kariyeri onun yerine gelecek, küçük bir jea olarak adlandırılacak ..

Şekil parametreleri

  • Büyüme – 171 cm
  • Meme – 86.5 cm
  • Bel – 61 cm
  • Kalça – 89 cm
  • Saç rengi – kestane
  • Gözler – Carie

başarının anahtarı quarangei eşsiz görünümü oldu. Ve o değişmez objektifin önünde kamera dahil onun doğal sanat,.

“Bir fotoğraf çekimi, o gerçekten bir yetişkin olabilir ve lolitical olun – başka. Ve bu ona modeli işinde uzun hayat verdi. “. Wilhelmin Cooper

Jia gerçekten prestijli sözleşmeler ve moda gösterileri dolu uzun ve güzel bir hayat, yaşayabilir. 1980’lerin başında, bir kız arkadaşı ile oynanan – Ama moda olan bağlılığını, 1970’lere ait Celabritis Çarşamba dağıtıldı zamanının eğilimleri olan.

kapak ile Yüz

Vogue Jia 1978 yılında ortaya çıktı dergisinin kapağında ilk kez. Zaten sonraki kelimenin tam anlamıyla beş ay boyunca Jia bir yayından diğerine çalıştırır: İngiltere, Fransa, Amerika Vogue sayfalarında yeni bir yıldız hayran. Aynı zamanda, Amerikan Cosmopolitan kapağında yer aldı. “Cosmo” nde görünüşe biri için, süpermodel sarı mayo poz verdi. kariyerinin sonuçların ardından quaranges daha iyi bu kapak denilen.

1980’den 1983 kadar Jia ayrıca yetkili moda yayınlarının kapaklarında birkaç kez görünür. Ama 1980 yılının bahar aylarında tarihli Wilhelmina Models ajansından modelin ayrılmasından beri, onun bütün kariyeri yamaç altına girdi.

Sunset Kariyer

O zaman mütevazı modelleri aksine çok şehvetli kabul – Jia fotoğrafçılar onu hayrandı, eşsiz bir figür sahipti. O delip yukarı, o sadece bir baş döndürücü başarı gecede got vermedi. Ve Jia çok çabuk şımarık çünkü.

O sevdim olanlar önerileri sadece mutabık. Veya son anda zaten kabul ettiği için olanlar iptal. Ve çekim kendileri üzerinde davranmaya tamamen kabul edilemez bir şekilde olabilir: fotoğraf oturumun yükseklikte isteri dışarı haddelenmiş, ilk ve son kez de – uyudu. Fotoğrafçılar ve yöneticileri hiçbir şey harcamaya başladı.

Çevredeki insanlar uzun Jia narkotik maddelerin kullanımına bağımlısı olduğunu varsaydım, ama hemen bu iş için alamadım. o artık gizlemek olamazdı çünkü 1981 yılında, JIA, onun feci tercihi itiraf etti: davranışı, görünüm, kucağında enjeksiyonların izlerinin ona – her şey kendisi için konuştu. O yılda, Jiah Jia iki yıl için yaklaşık maddeler yasak tüketilen o zaman, özel bir kliniğe döndü.

Jia tedavisi seyrini geçirilmesi işe dönüş çalıştı. Ama neredeyse imkansız çıktı. Klinikte, modelin bağımlılığı kurtulmak olamazdı. İlk güçlü arıza bir kaybı neden oldu seviyordu: 1980 yılında, akciğer kanseri başarısız mücadeleden sonra, Wilhelmina Cooper öldü. Sonra JİA ilk nihayet onun zayıflığını itiraf etmek zorunda kaldı, bundan sonra, “bobinler uçtu”.

Ve şimdi, rehabilitasyondan jiya boşalmasından sonra çok az zaman sonra, süpermodel için başka kaybı konusunda bilinir hale – Onun yakın arkadaşının arkadaşı, fotoğrafçı Chris von Uncegenheim araba kazasında ölür. 1982 Ji en son model iş için oldu.

Kişisel hayat

Baş döndürücü şöhret ve muhteşem ücretleri o hayatta kalmak için mukadder olduğunu talihsizlikler jii korumak koyamadık. etrafında ve iç – güçlü uyuşturucu bağımlılığına ek olarak, model, moda kaide, yalnızlık ve boşluk üstünden hasta damla hayatta zorunda kaldı.

Çocukluğundan beri, Jia açıkça onun eşcinsellik ilan. Ciddi bir ilişki hayatı boyunca o inşa yapamadı. Kariyerinin uçurumun ve günbatımında kenarında zaten olan modeli Rochelle adlı bir kıza karşılamaya başladı. genç ve birkaç yıldır Hangi oldu da uyuşturucu “sat”.

sadece küçük arkadaş ve tanıdıklar – New York’ta başarılı çalışmalarının tüm süre için, Jia yakın arkadaşları alamadım. Daha doğrusu, Jiam kendisi çok güçlü bir şekilde insanlara bağlıydı ama ona uygun değildi. Janice Dickinson and Julia Foster – modelin arkadaşları arasında, onu Cindy Linter bootheld atölyeyi meslektaştık.

Jia her zaman led günlükler, hangi bunu bütün hayatım ne kadar tek anlayabiliriz. Model Julie Foster jii ölümünden sonra otobiyografik kitabı “Gerçek Hollywood Hikayeleri” yayınlandı. Yanında ve kız arkadaşı konuştu.

“O birinin aşkı arıyordu, o gecenin ortasında bazen evime geldi, ben de izin verdim ve o sadece sarılmak onu birini istiyorum. Çok üzücüydü. “. Julie Foster, kız arkadaşı

Hastalık

Jia ikinci kez rehabilite gittiğinde, yakınları ve yakın modeller hepsi kayboldu değil ümit. 1983 yılından bu yana, Karanji, model iş bıraktı doğduğu Philadelphia döndü ve yıkıcı bir bağımlılıktan tedavi edildi. Ama kötü oldu tabii başladıktan sonra bir süre sonra, ilk herkese düşünce Jiu Pnömoni. O böyle tanısıyla kesin hastaneye ve ek bir incelemeden sonra, onlar “AIDS” olarak değiştirdim. 1986 yılında oldu. Jia zaten çok bu hastalık şaşırdım.

Hastanede quarants geçirdi son aylarda, yılında inanç ve küçük nesil düşündü. modeli bile gösterecek olan tüm zarar yasak maddelere ergenler için bir belgesel, rahatlatmak istedi. Ama zaman yoktu. Jia 1986 18 Kasım olmadı.

Hafıza

Çok renkli, hatta hepsi değilse tarihsel ayrıntılarda, 1998 yılında yayınlanan supermodic filmi “JİA” hayatı ve kaderi, anlatır. Ana karakterin rolü zekice Angelina Jolie tarafından gerçekleştirildi ve çocukluk döneminden gelen bölümler Mila Kunis’in genç bir çeyrek olarak katılımıyla çekildi.

Jiy karandzhi tarzı

Jia, Chris’in Uondygensheim için bir tür muse oldu. Fotoğrafçı, lezzetli siyah beyaz resimleriyle ünlüydü. Jiya’nın ünlü fotoğraf oturumu çitte – elleri. Ünlü çelik modeli tamamen çıplak olduğu üzerinde bu personel vardı. Ancak kıyafetlerde çoğaltılmasından önce. Bu görüntülerden biri, bugün dışarı çıkıp kendinizi trendde bulabileceğiniz harika bir yaydır.

Fotoğrafçılar, Jia’nın kariyerinin başında gösterdiği sıradışı, atipik, çocukça tarzın resimlerinde devam etmeyi sever. Kot pantolon ve deri – tüm zamanlar için sokak trendleri. Bir fotoğrafçı, modelini James DIN ile karşılaştırdı. Bu arada, çocukluktan beri Jia o bir çocuğu doğacağını, oğulları daha fazla dikkat babası onu daha isterdim göründü. bu deneyimler ile bağlantılı olarak genç yaşta, Jia kardeşlerinin şeylerin içine kıyafet değiştirmek için sevilen. Muhtemelen, o “erkek omuzdan” giysi için bir aşk var.

Karanji Angelina biyografi uyum içinde onların fotoğraf çektirme Jia kendisinden daha az keyifli kıyafetler gösteriyor.

Filmde Tam eşleme suit neredeyse bulmuyorum.

Ancak, Jolie her görüntüde atmosfer ve o zamanın tarzını hissetti unutulmamalıdır.

Ceboribriti gizlilik gelen fotoğraflar her yerde dağıtılan değildi Ne yazık ki, Jia, o çağda yaşamış. Biz Jia onu günlük yaşam için tercih kıyafetler stilini, iz fırsatı yok. Ama biz Jia onların parlak kariyerleri kısa iki yıl katılmak için yönetilen hangi fotoğraf oturumları ve reklam kampanyaları sayısız için oluşturulan lezzetli görüntüleri, hayran olabilir.

Jia Karanji eşit organik ve feminen elbiseler ve a la züppe ait kıyafetler baktı. O zaman çoğu trendler sadece şimdi moda geri döndü: eşkenar dörtgen deseni, yünlü hırka, uzun pileli etek, siyah dantel, bombardıman, Cassel tarzı kostüm ve bir sürü Kazak daha.

Bu arada, tek foton o zaman moda döndü başka eğilim ise, Jia sık sık fotoğraf çekimleri gösterildiği mayo, kapalı.

Ji üzerlerinde kırdı olduğunca çabuk, o sonsuza dek tarzı bir simge ve zamanının bir kahraman olarak bizim bellekte kalacaktır olarak dergi kapakları kayboldu Let.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 2
  1. Irmak Keskin

    Merhaba, Jia Karandzhi ile ilgili bir sorum var. Onunla tanışma fırsatınız oldu mu? Jia Karandzhi’nin ne gibi yetenekleri veya ilgi alanları var? Sizin Jia Karandzhi hakkında bildikleriniz neler? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim!

    Yanıtla
    1. Onur

      Merhaba, maalesef Jia Karandzhi hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim. Başka bir sorunuz varsa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Teşekkür ederim!

      Yanıtla